ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK, VITAMINOK

étrend-kiegészítők

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN

 

A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.

A kozmetikumok és étrend-kiegészítők nem tekinthetők gyógyszereknek vagy gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére, illetve gyógyhatással sem rendelkeznek. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve szakszerű orvosi ellátást.

Jelen információk nem a Tesztfutár webáruház állításai, hanem az egyes általunk forgalmazott kozmetikumokban és étrend-kiegészítőkben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei.

Betegségével kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét.


146termék
9
AKCIÓ
INGYENES CSOMAGPONTI SZÁLLÍTÁS
Várható szállítás:
2024.10.24
Raktáron
10 990 Ft 
9 990 Ft
Egységár: 167 Ft/db
20
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
INGYENES CSOMAGPONTI SZÁLLÍTÁS
Várható szállítás:
2024.10.24
Raktáron
8 790 Ft 
7 032 Ft
Egységár: 59 Ft/db