Femibion 0 Babatervezés filmtabletta
Femibion 0 Babatervezés filmtabletta
5 699 Ft

Femibion 0 Babatervezés filmtabletta

A Femibion Babatervezés egy 7 összetevőből álló speciálisan a tervezés időszakára kialakított étrend-kiegészítő, melynek legfontosabb összetevője - az 5 vitaminon és a jódon felül – a Folátbomba (Metafolin® és folsav), mellyel biztosíthatod a szükséges folátmennyiséget a babaváráshoz.

Raktáron
5 699 Ft
Egységár: 204 Ft/db
Részletek

Jellemzők

  • A Femibion Babatervezés összetevőit különös gondossággal választották ki, kiemelt figyelemmel a folátbombára (Metafolin® és folsav), hogy segítse a babatervezés idején a folátigény biztosítását.

Összetevők

Folsav Ez egy B-vitamin, amit a szervezet alakít át biológiailag aktív foláttá. A folát hozzájárul a normál vérképződéshez és sejtosztódáshoz, a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Nem mindenki szervezete képes teljesen hasznosítani a folsavat.
Metafolin® A Metafolin® egy olyan folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható. A Metafolin® a Merck KGaA, Darmstadt bejegyzett márkája.
Jód A jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.
B2-vitamin Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
B6- és B12- vitamin Hozzájárulnak a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez.
D3-vitamin Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és részt vesz a sejtosztódás folyamatában.
E-vitamin Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Adagolás

  • Naponta egy tablettát a főétkezés során hideg folyadékkal ajánlott bevenni, mely kiegészíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Figyelmeztetések

  • A Femibion termékek étrend-kiegészítők, melyek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • A kiegészítő folsav bevitel növeli az anya folátszintjét.
  • Az alacsony anyai folátszint az egyik kockázati tényezője egyéb, például örökletes, tényezők mellett a velőcső-záródási rendellenesség kialakulásának a magzatban.
  • Ezért javasolt, hogy a nők napi 400 μg kiegészítő folsavat szedjenek legalább a fogantatás előtti 1 hónapban és utána 3 hónapon keresztül.
  • Az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást.
  • A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet.
  • A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.

TÁROLÁS: Száraz, tiszta helyen legfeljebb 25 oC-on.

Adatok
Tömeg
78,4 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek