Forralt bor fűszerkeverék 100g
Forralt bor fűszerkeverék 100g
3 250 Ft

Forralt bor fűszerkeverék 100g

ÚJDONSÁG
Forralt bor fűszerkeverék 100g
Forralt bor fűszerkeverék 100g
Forralt bor fűszerkeverék 100g

Hogyan készül a finom forralt bor?

A forralt bor alapvető hozzávalói a szegfűszeg, fahéj, citrom, valamint tetszés szerint a cukor vagy a méz – ezeket a fűszereket mind megtalálhatod keverékünkben, de mi kicsit tovább gondoltuk. Így belekevertünk egy kis zöld kardamommagot, a szegfűborsot a csipkebogyót és a koriandert, hogy melegséget hozzanak gőzölgő bögrédbe.

A fűszerkeveréket , a borral együtt főzzük, ízlésünknek és kapacitásunknak megfelelő mennyiségben.
Az arányokhoz támpontként a klasszikus forralt bor alapreceptje: 1 liter borhoz 8 deka cukor, 2 csapott evőkanál forraltból fűszerkeverék.
Fontos, hogy az ízesített bort csak főzd, és ne forrald, hiszen a forráspont elérésével nem csupán az aromákat, de a szesztartalmat is elpárologtatod az italodból. Ne várd meg tehát, amíg bugyogni kezd, forrás előtt vedd le a tűzhelyről. Ezen túl nincsenek szabályok, csak az ízlés és a fantázia szabja meg, mit és milyen mennyiségben használhatsz fel. Természetesen kipróbáltam a LÉLEKMELEGÍTŐ mézkülönlegességünket is hozzá, mondhatom remek párosítás.

Különleges, vendéglátásra tartogatott fogás lehet, ha a forralt boros edényre szűrőt teszel, amelyre süvegcukrot és rumot öntesz, majd meggyújtod. Nemcsak látványos attrakció ez, de a rumos cukor karamellizálódva, esetleg narancshéjjal együtt különleges ízt is kölcsönöz a „borkölteménynek”.

Forrón ajánlom mindenkinek , baráti összejövetelekre, vagy magányos estékre.

Aroma, ízfokozó, mesterséges adalékanyagtól és tartósítószertől mentes termék!

Raktáron
3 250 Ft
Egységár: 33 Ft/g
Részletek

Hogyan készül a finom forralt bor?

A forralt bor alapvető hozzávalói a szegfűszeg, fahéj, citrom, valamint tetszés szerint a cukor vagy a méz – ezeket a fűszereket mind megtalálhatod keverékünkben, de mi kicsit tovább gondoltuk. Így belekevertünk egy kis zöld kardamommagot, a szegfűborsot a csipkebogyót és a koriandert, hogy melegséget hozzanak gőzölgő bögrédbe.

A fűszerkeveréket , a borral együtt főzzük, ízlésünknek és kapacitásunknak megfelelő mennyiségben.
Az arányokhoz támpontként a klasszikus forralt bor alapreceptje: 1 liter borhoz 8 deka cukor, 2 csapott evőkanál forraltból fűszerkeverék.
Fontos, hogy az ízesített bort csak főzd, és ne forrald, hiszen a forráspont elérésével nem csupán az aromákat, de a szesztartalmat is elpárologtatod az italodból. Ne várd meg tehát, amíg bugyogni kezd, forrás előtt vedd le a tűzhelyről. Ezen túl nincsenek szabályok, csak az ízlés és a fantázia szabja meg, mit és milyen mennyiségben használhatsz fel. 

Különleges, vendéglátásra tartogatott fogás lehet, ha a forralt boros edényre szűrőt teszel, amelyre süvegcukrot és rumot öntesz, majd meggyújtod. Nemcsak látványos attrakció ez, de a rumos cukor karamellizálódva, esetleg narancshéjjal együtt különleges ízt is kölcsönöz a „borkölteménynek”.

Forrón ajánlom mindenkinek , baráti összejövetelekre, vagy magányos estékre.

Aroma, ízfokozó, mesterséges adalékanyagtól és tartósítószertől mentes termék!

 

Anonim (megerősített tulajdonos)  

Az egyiket ajándékba vettem, de végül nem adtam oda, mert nem bírtam lemondani róla! Nagyon finom!

Adatok
gyártó
Herbatea
Várható szállítás
2025.01.06
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek