DR. HERZ LIGETSZÉPE MAGOLAJ 100% HIDEGEN SAJTOLT 50ML
DR. HERZ LIGETSZÉPE MAGOLAJ 100% HIDEGEN SAJTOLT 50ML
3 549 Ft

DR. HERZ LIGETSZÉPE MAGOLAJ 100% HIDEGEN SAJTOLT 50ML

A ligetszépe olajban található többszörösen telítetlen zsírsavak fogyasztása szükséges fontos élettani folyamatokhoz, úgy mint a női hormonharmonizáció, termékenység támogatása, a bőr és haj megfelelő növekedése, az egészséges, problémamentes bőr fenntartása, az optimális közérzet a menstruáció megfelelő működése alatt, az immunrendszer megfelelő működése, a koleszterin anyagcsere, a szív és az érrendszer normál működése.

Raktáron
3 549 Ft
Egységár: 71 Ft/ml
Részletek

RÉSZLETEK
A természetgyógyászat évszázadok óta használja a ligetszépe olajat a méhnyaknyák növelésére. A méhnyak által termelt nyák a spermiumok életben maradásához szükséges minőséget a hormonok befolyásolják. Az ösztrogén szint emelkedésével, a petesejt érésével egy időben, a nyák egyre síkosabb, nyúlékonyabb lesz, egyre nő a mennyisége és ph-ja lúgosba fordul.

A termékeny típusú nyák lehetővé teszi a spermiumok 3-5 napos túlélését, ph-ja és fizikai tulajdonságai is kedvezőek, így a spermiumok könnyen úsznak be a méhnyakon át a méhbe.

A ligetszépe olaj magas E-vitamin és GLA-tartalma révén serkenti a „jó” prosztaglandinok termelését a szervezetben, ami a méhnyaknyák mennyiségét és minőségét is javíthatja.

Esszenciális zsírsavai közvetlenül hatnak a méh sejtjeire is – ezek a zsírok ugyanis az izomszövetek összehúzódását és elernyedését okozzák, ami erősíti, tonizálja a méh izomzatát, felkészítve azt a terhességre. Fontos, hogy ezen tulajdonsága azok számára kedvező, akik természetes úton szeretnének teherbe esni, terhesség alatt nem tanácsos használni a ligetszépe olajat!

A ligetszépe olaj növelheti a méhnyálkahártya vastagságát és erősebbé, egészségesebbé teheti a méhlepényt. Gyulladáscsökkentő jellege miatt hasznos lehet olyan állapotok esetén is, mint az endometriózis vagy a kismedencei gyulladásos betegség.

A hormonháztartás szabályozása:
A menáció alatt prosztaglandin – hormonszerű – szabadnak fel, melyek a méh görcsös összehúzódását okozzák. A ligetszépe olaj GLA zsírsavai gátolják a gyulladásos prosztaglandinok termelését, így enyhítve a menstruációs görcsöket és a PMS (premenstruációs szindróma) tüneteit.

Több kutatás alátámasztotta, hogy fibrocisztás emlőbetegségnél az olajban lévő esszenciális zsírsavak minimalizálják az emlőgyulladást és segítik a betegségben szenvedő nőknél rendellenesen alacsony szintű felszívódását. A ligetszépe olaj a kezdeti kutatási eredmények alapján menopauza idején mérsékli a hőhullámokat és javítja a közérzetet.



Dr.Herz 100%-os Hidegen Sajtolt Ligetszépemag Olaj

Gyulladáscsökkentő hatás:
A ligetszépe olaj bizonyítottan erős gyulladáscsökkentő hatással bír, ezért kiváló ízületi fájdalmak és egyéb belső gyulladások esetén.

Koleszterinszint:
A ligetszépe olaj jelentősen képes csökkenteni a koleszterinszintet és a nyomást, így csökkenti a szívinfarktus és egyéb szívbetegségek kockázatát.

A bőr, haj, körmök egészsége:
A ligetszépe olaj gazdag esszenciális zsírsavban, melyek megelőzik a körmök letöredezését és általános egészségüket is megőrzik. A ligetszépe olaj hatóanyagai táplálják a fejbőrt, támogatják az egészséges hajnövekedést, a bőrt rugalmassá teszik és regenerálják.



Kiszerelés: 50 ml/üveg

Ajánlott naponta 1 teáskanál (2ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, gyermekek előtt elzárva!

Összetevők: hidegen sajtolt ligetszépemag-olaj (Kiváló minőségű, higítatlan, hidegen sajtolt olaj

Adatok
gyártó
Dr Herz
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek