CALEIDO E-VITAMIN 400 NE GÉLKAPSZULA 60DB
CALEIDO E-VITAMIN 400 NE GÉLKAPSZULA 60DB
2 470 Ft

CALEIDO E-VITAMIN 400 NE GÉLKAPSZULA 60DB

Oxidatív stressz csökkentő és jótékony hatással van a bőrre

Caleido E-vitamin 400 NE gélkapszula

Az E-vitamin egy zsírban oldódó, védő hatású vitamin, amely megtalálható a napraforgóolajban, tökmagolajbaj, búzacsíraolajban, mandulában, mogyoróban, édesburgonyában. Az állati eredetű élelmiszerek közül a hús, a máj és a tojás tartalmaz belőle nagyobb mennyiséget.

Sok más zsírban oldódó vitaminnal ellentétben az E-vitamint a szervezet nem képes sokáig tárolni, ezért gondoskodni kell arról, hogy táplálkozással vagy étrend-kiegészítőkkel elegendő mennyiséget vigyünk be a szervezetbe. Az E-vitaminnak ugyanis fontos funkciója van: védi a sejteket a szabad gyökök okozta károsodásoktól. Következésképpen betegségmegelőző, regeneráló és öregedésgátló hatású.

A szervezetben folyamatosan keletkeznek szabad gyökök, ám bizonyos helyzetekben a szokásosnál is több szabad gyök szabadul fel. Ilyen lehet a megerőltető fizikai munka vagy sport, a szennyezett levegőjű környezet, az erős UV-sugárzás, a dohányzás vagy gyulladásos betegségek. Sőt, mivel bizonyos életkor fölött a szervezet már nem képes olyan hatékonyan semlegesíteni a szabad gyökök ártó hatását, mint fiatalabb korban (ez többek között a bőr vagy a haj állapotán is jól megfigyelhető), 40 éves kor felett már ajánlott odafigyelni a megfelelő E-vitamin-bevitelre.

Mikor ajánlott a Caleido E-vitamin 400 NE kapszula?

  • a 40 éves kor felett a haj és a bőr egészségének támogatására
  • fiatalabb korban a haj és a bőr egészségének megőrzésére
  • a ráncosodás megelőzésére
  • aktív, megerőltető fizikai munka vagy sportolás esetén
  • szennyezett levegő esetén, nagyvárosi környezetben élőknek
  • gyulladásos betegségek tüneteinek enyhítésére
  • a szervezet ellenálló képességének javítására
  • influenzaszezonban
  • dohányosoknak

Hatóanyagok 1 kapszulában

  • E-vitamin: 400 NE (268,46 mg)

Összetevők

DL-alfa-tokoferil-acetát, napraforgómag-olaj, kapszulahéj: marhazselatin, glicerin, víz.

Felhasználási javaslat

A Caleido E-vitamin 400 NE kapszula javasolt adagolása: felnőtteknek napi 1 kapszula, étkezések előtt, folyadék kíséretében, egyben (szétrágás nélkül) lenyelve.

Raktáron
2 470 Ft
Egységár: 41 Ft/db
Részletek

 

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, ilyen tulajdonságra utalni.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék önmagában nem gyógyít betegségeket és az orvosi kezelés helyettesítésére nem alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás. Kisgyermek elől elzárva tartandó!

Adatok
Tömeg
60 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek