FREYAGENA SZUPERKOLLAGÉN+ROST-X 360G  RAKTÁRON
FREYAGENA SZUPERKOLLAGÉN+ROST-X 360G RAKTÁRON
11 490 Ft

FREYAGENA SZUPERKOLLAGÉN+ROST-X 360G RAKTÁRON

MARHA- ÉS HALKOLLAGÉN

Multikollagén komplexünkben francia halkollagént használunk, előemésztett, 2000 Dalton alatti peptidek formájában a hatékonyabb hasznosulás végett. A halkollagén a marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz. Marhakollagénünk is hidrolizált, azaz előemésztett, már peptid formában van jelen. Fontos megjegyezni, hogy a kollagének pótlása nem váltja ki az alaplevek (pl. csontleves) fogyasztását, hiszen ezen ételekben található fehérjék és mátrixanyagok nagyon fontosak többek között a gyomor- és bélnyálkahártya egészségéhez és egyensúlyához.

 

CSIRKEPORC-KIVONAT

Ugyancsak Franciaországból származó, prémium minőségű hidrolizált csirkeporc-kivonatunk nemcsak a porcokban lévő, úgynevezett II-es típusú kollagén forrása, hanem komplex módon további mátrixanyagokat is biztosít, pl. természetes hialuronsavat és aminoglikánokat (kondroitin-szulfát, stb.).

 

TOJÁSHÉJ-MEMBRÁN

A tojáshéjmembrán porban található természetes összetevők közül kiemelhetjük a natív kollagénfehérjéket, valamint a glükózamint is. Bartha Ákos már hollandiai egyetemi és doktori tanulmánya során felfigyelt ennek a különleges kollagénformának a tulajdonságaira, ennek megfelelően alapanyagunkat egy világhírű holland gyártótól szerezzük be.

 

MATCHA TEA

Semmiféle kompromisszumot nem vállaltunk ezzel az összetevővel sem. Japán teaszertartásokhoz ajánlottminőségű (ceremonial grade), ökológiai gazdálkodásból származó (bio) matcha tea-porunkat egy 1888 óta működő japán családi vállalkozástól szerezzük be. Matcha teánkat Kagoshima prefektúrában kistermelők termesztik és dolgozzák fel tradicionális kézműves módszerekkel, japán gondossággal és precizitással. Porunk ORAC-értéke 25X magasabb, mint a chia-magé és 8X magasabb, mint a goji-bogyóé. A terméket magas, EGCG-ra standardizált fehér tea-kivonattal (min. 90% össz polifenol és 40% ECGC) is gazdagítottuk. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a kötőszövetek megfelelő állapotának, működésének fenntartásához.

 

Alkalmazása:

napi 1-2 x 12 gramm (egy evőkanálnyi), azaz 1-2 adag folyadékkal (pl. növényi italok) elkeverve. Kiváló reggeli fehérjeshake-ekhez vagy turmixokba is.

Összetevők:

Marhakollagén peptidek; Halkollagén peptidek, Rezisztens keményítő (RS) tápiókából; Hidrolizált csirkeporckivonat;

Tojáshéjmembrán-por (kollagén); Matcha tea-por; Fehér tea-kivonat, C-vitamin (100 mg,

L-aszkorbinsavból)

 

HAZAI TERMÉKEK IS
HAZAI TERMÉKEK IS
Magyarországon fejlesztett és gyártott termékek

 

ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
ADALÉKANYAGOKTÓL MENTES TERMÉKEK
Természetes összetevőkkel

 

SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG
Termékeink minőségére szakértelmünk a garancia

 

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
Rendelkezésre álló kutatások figyelembe vételével
Raktáron
11 490 Ft
Egységár: 32 Ft/gr
Adatok
Tömeg
360 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek