VELFEM ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ FILMTABLETTA 30X
VELFEM ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ FILMTABLETTA 30X
6 699 Ft

VELFEM ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ FILMTABLETTA 30X

A Velfem egy alfa-liponsavat, magnéziumot és B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő, mely segíti a benne lévő tápanyagok szükséges mennyiségének pótlását csökkent bevitel vagy a szervezet fokozott szükséglete esetén.

Figyelem! A Velfem® tablettában korábban színezékként használt titán-dioxid helyett, amelytől fehér színű volt a tabletta, most patentkék színezék és klorofillinek rézkomplexei kerültek felhasználásra, így a tabletta színe kékes-zöld.

Raktáron
6 699 Ft
Egységár: 223 Ft/db
Részletek

ALFA-LIPONSAV-at, MAGNÉZIUM-ot és B6-VITAMIN-t tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény

MI AZ ALFA-LIPONSAV?

Az alfa-liponsav – vagy más néven tioktánsav – egy, a szervezetben fiziológiásan keletkező zsírsav, mely számos élelmiszerben megtalálható (pl. zöldségekben, vörös húsokban), bár felszívódása gyakran nem megfelelő a különböző étel-intoleranciák és a nem megfelelő táplálkozási szokások miatt.

MI A FIZIOLÓGIAI SZEREPE A MAGNÉZIUMNAK?

A magnézium a szervezet számára fontos ásványi anyag, mely természetes formájában megtalálható a zöldségekben, hüvelyesekben, gyümölcsökben, tejtermékekben.
A magnézium szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában. Hozzájárul a normál izomműködéshez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

MI A FIZIOLÓGIAI SZEREPE A B6-VITAMINNAK?

A B6-vitamin (vagy piridoxin) egy vízben oldható vitamin, mely természetes formában jelen van az állati eredetű élelmiszerekben és a zöldségekben. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a hormonális aktivitás szabályozásához.

MILYEN ESETEKBEN AJÁNLOTT A VELFEM® SZEDÉSE?

A Velfem® egy alfa-liponsavat, magnéziumot és B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő, mely segíti a benne lévő tápanyagok szükséges mennyiségének pótlását csökkent bevitel vagy a szervezet fokozott szükséglete esetén.

A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez.
A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a hormonális aktivitás szabályozásához.

HOGYAN KELL ALKALMAZNI A VELFEM®-ET?

Az ajánlott adag napi 2 tabletta.

FIGYELMEZTETÉSEK

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ha vércukorcsökkentő gyógyszert szed, az étrend-kiegészítő szedése előtt beszéljen kezelőorvosával. Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó.

ÖSSZETÉTEL

  • Alfa-liponsav 600 mg
  • Magnézium 400 mg
  • B6-vitamin 2,6 mg
Adatok
Tömeg
30 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek