JimJams CICA bőrápoló olaj striák, terhességi csíkok, hegek ellen 50ml
JimJams CICA bőrápoló olaj striák, terhességi csíkok, hegek ellen 50ml
3 220 Ft

JimJams CICA bőrápoló olaj striák, terhességi csíkok, hegek ellen 50ml

JimJams CICA bőrápoló olaj striák, terhességi csíkok, hegek ellen 50ml
JimJams CICA bőrápoló olaj striák, terhességi csíkok, hegek ellen 50ml

Különleges összetételű bőrápoló olaj a bőrfeszülés, bőrvörösség és viszketés enyhítésére, striák és terhességi csíkok kialakulásának megelőzésére, valamint heg és az azt környező bőrfelület hidratálására és ápolására.

Raktáron
3 220 Ft
Egységár: 64 Ft/ml
Részletek

Rugalmasít

Regenerál

Táplál

Különleges összetételű bőrápoló olaj a bőrfeszülés, bőrvörösség és viszketés enyhítésére, striák és terhességi csíkok kialakulásának megelőzésére, valamint heg és az azt környező bőrfelület hidratálására és ápolására. Rendszeres használata segít megőrizni a kötőszövet rugalmasságát, ezáltal megelőzni a várandósság, a testsúlyváltozás vagy a gyors növekedés okozta feszülési csíkok (striák) kialakulását. Centella, Aloe Vera, Avokádóolaj, A-,E- és F-vitamin összetevői regeneráló képességükkel támogatják a bőr természetes megújító folyamatait és védőfunkcióját, javítják a gyógyuló bőr megjelenését műtétek, baleseti sérülések, égések és vágások után.

Hatóanyag:

  • Centella (CICA): az ázsiai gázlókivonata. Tisztító, nyugtató, bőrfelszínt egyenletesebbé tevő és tonizáló hatása is van. Sebgyógyító, antioxidáns, gyulladáscsökkentő és hidratáló hatása van. Fokozza a kollagénszintézist és élénkíti a mikrokeringést.
  • Avokádóolaj: rendkívüli bőrbehatoló képességgel rendelkezik, így különböző bőrrétegeket képes táplálni. Nemcsak feltölti, kisimítja és puhítja a bőrt, hanem láthatóan megnyugtatja a bőrt, és jó forrása a természetes antioxidánsoknak, mint például az A-, C-, D- és E-vitaminnak. Simává és rugalmassá teszi a bőrt, megőrzi a bőr fiatalságát, gyorsítja a hegek gyógyulását.
  • Napraforgóolaj: emolliens (bőrpuhító) hatású összetevő. Gyulladáscsökkentő hatású és segít a bőr barrier funkciójának javításában a víz- és zsírháztartás egyensúlyban tartásával.
  • Aloe Vera: Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Nyugtatja és értékes tápanyagokkal látja el a regenerációra szoruló bőrt.
  • A-vitamin: hatásos antioxidáns és sejtszabályozó, vagyis segíti a sejtek normális működését, egészségesebb, jobb sejtek képződését.
  • E-vitamin: az egészséges bőr természetes összetevője, és a második legelterjedtebb antioxidáns a C-vitamin mögött. Jelentős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, segít a bőr védőrétegének fenntartásában.
  • F-vitamin: Népszerűbb néven omega-3 zsírsav. A zsírsavak elsődleges funkciója hogy javítsák a károsodott szöveteket és újakat hozzanak létre. Az F-vitamin elősegíti a sebgyógyulást, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat a bőrben.

Miért válaszd a JimJams CICA bőrápoló olajat striák, terhességi csíkok, hegek ellen:

  • Rendszeres használata segít megőrizni a bőr rugalmasságát, feszességét
  • Enyhíti a bőrfeszülést, bőrvörösséget és viszketést
  • Támogatja a bőr természetes megújító folyamatait és védőfunkcióját
  • Javítja a gyógyuló bőr, hegek megjelenését műtétek, baleseti sérülések, égések és vágások után
  • A bőr selymesebbé, puhábbá válik

Maximálisan bőrbarát formula:

  • 0% Ásványi olaj
  • 0% Szilikon olaj
  • 0% Színezék
  • 0% Parabén

Használat: Naponta legalább kétszer vékonyan kenje be a letisztított, érintett bőrfelületet (pl. has, mellek, csípő, derék, fenék, combok, felkar) és körkörös mozdulatokkal masszírozza be az olajat. Használja minden nap a kívánt eredmény eléréshez. Újonnan képződött heg esetén csak a seb gyógyulása után használja.

Figyelmeztetés: Külsőleges használatra. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön. Ha a termék szembe kerülne, mossa ki vízzel. Sérült bőrfelületen ne használja. Bőrirritáció esetén hagyja abba a használatát.

Tárolás: Legfeljebb 25 °C-on, fénytől védve.

Összetevők: Persea Gratissima Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Isopropyl Myristate, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Linolenic Acid, Phosphatidylcholine, Pelargonium Graveolens Oil, Citronellol*, Geraniol*. Linalool*, Citral*

*Természetes illóolaj összetevő

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek