Elysium ovulációs teszt - LH 30 mIU/ml - 5 db
Elysium ovulációs teszt - LH 30 mIU/ml - 5 db
1 990 Ft

Elysium ovulációs teszt - LH 30 mIU/ml - 5 db

Elysium ovulációs teszt - LH 30 mIU/ml - 5 db
Elysium ovulációs teszt - LH 30 mIU/ml - 5 db

Elysium ovulációs teszt a várható peteérés előrejezésére. Könnyű használatával és több, mint 99%-os pontosságával nagyban hozzájárul az átgondolt családtervezéshez. A doboz 5 db öntesztelésre készült ovulációs tesztet tartalmaz. OGYÉI regisztrált IVD termék.

Raktáron
1 990 Ft
Egységár: 398 Ft/db
Részletek

Elysium ovulációs teszt - LH 30 mIU/ml - 5 db

bruttó (5% ÁFA)
1 990 Ft (398 Ft/db)
 

Elysium ovulációs teszt a várható peteérés előrejezésére. Könnyű használatával és több, mint 99%-os pontosságával nagyban hozzájárul az átgondolt családtervezéshez. A doboz 5 db öntesztelésre készült ovulációs tesztet tartalmaz. OGYÉI regisztrált IVD termék.

Gyártó: Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.

Teszt típusa:

 

Elysium ovulációs teszt a várható peteérés előrejezésére. Könnyű használatával és több, mint 99%-os pontosságával nagyban hozzájárul az átgondolt családtervezéshez. Az öntesztelésre készült ovulációs tesztek kiválóan alkalmasak a legtermékenyebb 2 nap meghatározására. A női szervezetben jelentősen megemelkedik luteinizáló hormon szintje a tűszőrepedés bekövetkezése előtti 24-48 órában. Az Elysium ovulációs tesztje ezt a magas hormonszintet (LH 30 mIU/ml vagy a felett) észleli, jelezve a várható peteérést.

 

Használat előtt olvassa el figyelmesen a dobozban található használati útmutatót!

 

Tulajdonságai:

 • Öntesztelésre
 • Megbízható - 99%-os pontosság
 • Gyors - 3 perc elteltével már meg is van a legtermékenyebb 2 nap előrejelzése
 • Higiénikus

 

Használat előtti hasznos tudnivalók:

 • Az Elysium LH ovulációs teszt kizárólag humán vizeletminták tesztelésére használható.
 • Válasszon egy napszakot a teszteléshez. Előtte mintegy 2 órával csökkentse a folyadékbevitelt. Próbálja meg a tesztet minden nap körülbelül ugyanabban az időpontban elvégezni. Ne az ébredés utáni első vizeletből vegyen mintát!

 

Tesztelés első napja:

A tesztelés 6 napon át tartó időablakának kezdőnapját az utolsó normális menstruációs ciklus hossza határozza meg. Az időablak kiszámításához abból a napból indulunk ki, amikor a menstruációs ciklusban a vérzés megindul. Az alábbi táblázatból megtudhatja, hogy egy adott hosszúságú menstruációs ciklushoz képest, mikor kell elkezdeni a tesztelést.

Havi ciklus hossza napokban Az első teszt felhasználásának kezdőnapja
26 10
27 10
28 11
29 11
30 12
31 12
32 13
33 13


Ha a menstruációs ciklus rövidebb vagy hosszabb, mint ahogy az a fenti táblázatban látható, orvoshoz kell fordulni a vizsgálat megkezdésének optimális napjának meghatározásáért.

 

Tesztelés menete:

 1. Vegye ki a teszt a lezárt tasakból, és egy órán belül használja fel.
 2. Vegye le a védőkupakot.
 3. Fogja meg úgy a teszt markolatát, hogy a nedvszívó nyelv lefelé nézzen, majd tartsa
  azt legalább 10 másodpercig a vizeletsugárba vagy mártsa bele a teszt nyelvét (≥2/3) egy tiszta, száraz pohárba levett vizeletmintába legalább 10 másodpercre. MEGJEGYZÉS: Ügyeljen rá, hogy az eredményablakra ne kerüljön vizelet.
 4. Helyezze vissza a kupakot a tesztre, majd fektesse azt egy tiszta, stabil felületre, és indítsa el az időmérőt. Várja meg a színes csík(ok) megjelenését. 3 perc múlva olvassa le az eredményt. Ha egy csík se jelent meg, várjon még egy percet. 10 perc elteltével az eredmények már nem értelmezhetők.

 

Eredmények értelmezése:

POZITÍV: Két színes csík jelenik meg. Az egyik a kontrollterületen (C), a másik pedig a tesztterületen (T). A (T)-nél látható csík ugyanolyan színű, vagy sötétebb, mint a másik. Ez azt jelzi, hogy az LH-szint megugrott, és Ön az elkövetkező 24–36 órán belül valószínűleg ovulálni fog.

NEGATÍV: Két színes csík jelenik meg. Az egyik a kontrollterületen (C), a másik pedig a tesztterületen (T), de a (T)-nél látható csík halványabb, mint a másik. Ez azt jelzi, hogy még nem észlelhető az LH-szint megugrása. Az LH-csúcs kimutatása érdekében folytatni kell a napi tesztelést.

ÉRVÉNYTELEN: Az eredmény érvénytelen, ha nem jelenik meg színes csík a kontrollterületen (C), még akkor is, ha a tesztterületen (T) megjelenik a színes csík. A tesztet egy új felhasználásával meg kell ismételni. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor hagyja abba az adott tesztkészlet használatát, és vegye fel a kapcsolatot a helyi forgalmazóval.

 

A termék megnevezése: Elysium ovulációs teszt - LH 30 mIU/ml

A termék gyártójának neve, címe:

 • Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.
 • Building 4, No. 1418-50, Moganshan Road, Gongshu District, Hangzhou, 310011Zhejiang, P.R. China

A doboz tartalma:

 • 5 db Elysium ovulációs teszt
 • Használati útmutató

 

FONTOS!

 • Kizárólag in vitro diagnosztikai használatra.
 • A maximum jelnél mélyebbre nem szabad a vizeletbe meríteni.
 • Tiszta vizeletpoharat használjon a mintavételhez.
 • Ne érintse meg a nedvszívó nyelvet.
 • A vizeletminta potenciálisan fertőző lehet.
 • Felbontás után azonnal használja fel a tesztet.
 • A teszt kiértékelésénél vegye figyelembe a specificitást és a keresztreaktivitást.
 • A páratartalom és a magas hőmérséklet károsan befolyásolhatja a teszteredményeket.
 • Gyermekektől távol tartandó.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Adatok
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek