Dr.Herz d-vitamin csepp 50ml
Dr.Herz d-vitamin csepp 50ml
2 099 Ft

Dr.Herz d-vitamin csepp 50ml

Jelentős szerepe lehet a kalcium megtartásában. Jó hatással bírhat a csontok és izmok fejlődése, működése és egészségünk megőrzése szempontjából.

Raktáron
2 099 Ft
Egységár: 42 Ft/ml
Részletek

Kiszerelés: 50 ml

A D3-vitamin szedése ajánlott az intenzív növekedés, fejlődés időszakában lévő fiataloknak, várandós és szoptatós anyáknak, a változó kor idején és azt követően, valamint a tartósan napfénytől elzártan élőknek.

Zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik. Jelentős szerepe lehet a kalcium megtartásában. Jó hatással bírhat a csontok és izmok fejlődése, működése és egészségünk megőrzése szempontjából.

Adagolás:

  • Gyerekeknek (4-14 éves): 4 csepp naponta
  • Felnőtteknek: naponta egyszer 4 csepp

Hatóanyagok 0,2 ml (4 csepp) oldatban:

  • C-vitamin 10 mg
  • D3-vitamin 100 μg

1 ml kb. 20 cseppnek felel meg.

Összetevők: nedvesítőszer: glicerin 85%, aszkorbinsav, D3-vitamin

Tárolás: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

Minőségét megőrzi: a jelzett hónap végéig

Származási hely: EU

Forgalmazó: ODP Vital Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Adatok
gyártó
Dr Herz
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek