Femivity Ciklus Balance krém - 100 ml
Femivity Ciklus Balance krém - 100 ml
9 999 Ft 
9 500 Ft

Femivity Ciklus Balance krém - 100 ml

Femivity Ciklus Balance krém - 100 ml

  • Hormonproblémákkal küzdesz?
    Felborult a hormonháztartásod?
    Kellemetlen, fájdalmas menstruációs ciklussal küzdesz?
    Nőgyógyászati problémáid vannak?
    Szenvedsz a változókor (klimax) tüneteitől?

Természetes progeszteron krém yam gyökér kivonattal, mely természetes megoldást nyújthat a menstruációs panaszok és az ehhez kapcsolódó nőgyógyászati problémák enyhítésére.
Natúr, vegán, szintetikus színezék- és illatanyag mentes

Raktáron
5
9 999 Ft 
9 500 Ft
Egységár: 95 Ft/ml
Kezdete: 2024.03.19   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 5
Megtakarítás 499 Ft
Részletek

MIÉRT VÁLASZD A CIKLUS BALANCE KRÉMET?

A femivity Ciklus Balance krém egy természetes progeszteron krém yam gyökér kivonattal. A yam gyökér kivonat diosgenint tartalmaz, ami egy természetes összetevő, hasonló a testünkben termelődő progeszteronhoz, és progeszteron-szerű hatást tulajdonítanak neki.
A yam gyökér hosszú múltra visszatekintő gyógyhatású növény, amelyet évszázadok óta alkalmaznak a női ciklus szabályozásában, a premenstruációs szindróma (PMS) és a változókori tünetek enyhítésében.
Milyen pozitív hatásai lehetnek a yam gyökér kivonatnak?
  • Természetes progeszteronforrásként használható, így segíthet kiegyensúlyozni a hormonális rendszert. Ez különösen hasznos lehet azon nők esetében, akik a változókor vagy a menstruációs ciklus zavarai miatt küzdenek hormonális változásokkal.
  • Gyakran alkalmazzák a menopauza idején jelentkező tünetek, mint például hőhullámok, éjszakai izzadás, hangulatváltozások, alvászavarok és szárazság enyhítésére.
  • Hasznos lehet a PMS (premenstruációs szindróma) tüneteinek, például a hangulatváltozások, a puffadás, a fáradtság és a mellfeszülés enyhítésében.
A femivity Ciklus Balance Cream natúr, vegán, szintetikus színezék- és illatanyag mentes

Használata: Kend a krémet alkarra, a comb belső részére vagy az alhasra, majd lassan beszívódásig masszírozd a bőrödbe. Használd a ciklus második felében, ovuláció után. Ha már nincs ciklusod, akkor bármikor használható.

Összetevők (INCI): Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Vitex Agnus-Castus Extract, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Parfum, Tocopherol, Xanthan Gum, Salicylic Acid, Dioscorea Villosa Extract, Sorbic Acid, Retinol

Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek