WTN ALVÁSBARÁT KRÉM 100ML A NYUGODT ALVÁSÉRT
WTN ALVÁSBARÁT KRÉM 100ML A NYUGODT ALVÁSÉRT
2 280 Ft

WTN ALVÁSBARÁT KRÉM 100ML A NYUGODT ALVÁSÉRT

A nyugodt, pihentető alvásért!

A WTN Alvásbarát krém természetes, növényi kivonatai és ásványianyag-tartalma hozzájárulhatnak az alvásciklus szabályozásához, könnyíthetik az elalvást, javíthatják az alvásminőséget, illetve segíthetik a nyugodt, pihentető éjszakai alvást.

Raktáron
2 280 Ft
Egységár: 23 Ft/ml
Részletek
RÉSZLETEK

Miben előremutató a WTN Alvásbarát krém, más, hasonló termékekhez képest?

  • Idegnyugtató hatást biztosíthat, ezáltal gyorsíthatja az elalvást.
  • Támogathatja a jobb alvásminőséget, növelheti a mély alvás időtartamát.
  • Hozzájárulhat az alváshormon (melatonin) termelődéséhez, ezáltal pozitív hatással lehet az alvási ciklusok szabályozására, az alvás minőségére és mélységére.

Miért és hogyan működik a termék?

Összetevői révén több oldalról támogathatja a minőségi alvást:

A termék fontos komponense a griffonia simplicifolia nevű növény magjának a kivonata, ami 5-HTP-ben (5-hidroxi-triptofán) gazdag forrás. Az 5-HTP a szerotonin nevű (neurotranszmitter) hormon előanyaga, mely részt vesz a nappali éberség és az éjszakai alvás közötti egyensúly fenntartásában, oldja a feszültséget és a szorongást.
Mivel a szerotoninból képződik a melatonin (alváshormon, melynek szintje emelkedik az esti órákban, ezzel jelzi a testnek, hogy ideje elaludni), így a griffonia simplicifolia mag kivonata hozzájárulhat az alváshormon szabályozásához, ezáltal pozitív hatással lehet az alvási ciklusokra, a jó minőségű, pihentető alvásra.

A termék másik támogató összetevője a kiváló biohasznosulású magnézium-biszglicinát. A magnéziumról ismeretes, hogy fokozza egy ingerületátvivő anyag (GABA) aktivitását, ami segíthet csökkenteni a stresszt, oldhatja a szorongást, a feszültséget, így nyugtató hatása révén elősegítheti a könnyebb elalvást.

A magnézium-biszglicinát a glicin aminosavhoz kapcsolódó magnézium. A glicin önmagában (is) javíthatja az alvás minőségét, meghosszabbíthatja a mélyalvás időtartalmát. A stresszhormon (kortizol) csökkentése révén gyorsíthatja az elalvást, enyhítheti az akut alvászavarokat.

Adatok
gyártó
Wise Tree Natural
Tömeg
140 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek