Dr. Chen Ginseng Royal Jelly Méhpempő ampulla 10 x 10 ml
Dr. Chen Ginseng Royal Jelly Méhpempő ampulla 10 x 10 ml
2 165 Ft

Dr. Chen Ginseng Royal Jelly Méhpempő ampulla 10 x 10 ml

A Panax ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, jól alkalmazható fáradtság és stressz esetén. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással, az agyi folyamatok zökkenőmentes működésével.

 

Raktáron
2 165 Ft
Egységár: 217 Ft/db
Részletek

Dr. Chen Patika Ginseng Royal Jelly Ampulla - Élénkítő és erősítő étrendkiegészítő


Az életünk tele van kihívásokkal, mind fizikailag, mind szellemileg. A modern kor embere gyakran szembesül stresszel, fáradtsággal és kimerültséggel, ami hosszú távon negatívan befolyásolhatja az általános jólétet és egészséget. A Dr. Chen Patika Ginseng Royal Jelly ampulla egyedülálló összetevőinek köszönhetően kiváló megoldást kínál azok számára, akik természetes módon szeretnék támogatni szervezetük vitalitását és ellenálló képességét.

Miért válassza a Dr. Chen Patika Ginseng Royal Jelly ampullát?


A Dr. Chen Patika Ginseng Royal Jelly ampulla egy különleges étrendkiegészítő, amely a hagyományos kínai orvoslás két csodálatos összetevőjét, a ginsenget és a királyi zselét egyesíti. Ezek az összetevők évszázadok óta ismertek és elismertek hatékonyságukról az energiaszint növelése, az immunrendszer erősítése és az általános egészségi állapot javítása terén.

Ginseng - A természetes energizáló


A ginseng gyökér híres adaptogén tulajdonságairól, amelyek segítenek a szervezetnek alkalmazkodni a stresszhez és javítják a fizikai és szellemi teljesítményt. A ginseng elősegíti a jobb vérkeringést, ami fokozza az energiaszintet és segít a fáradtság leküzdésében.

Királyi Zselé - A természetes vitalizáló


A királyi zselé, amely a méhek által előállított táplálék, gazdag B-vitaminokban, fehérjékben, lipidekben és ásványi anyagokban. Ez az értékes összetevő segít fenntartani a bőr egészségét, támogatja az immunrendszert és hozzájárul az általános jó közérzethez.

Előnyök és hatások



- **Energiaszint növelése**: A ginseng és a királyi zselé kombinációja hozzájárul a jobb energiaszint eléréséhez, segítve ezzel a mindennapi kihívások leküzdését.
- **Immunrendszer erősítése**: Az immunrendszer támogatása kulcsfontosságú az egészség megőrzésében. Ez a termék hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez.
- **Stresszkezelés**: Az adaptogén tulajdonságokkal rendelkező ginseng segíthet a szervezetnek jobban kezelni a stresszt.
- **Általános jólét**: A termék hozzájárul az általános egészségi állapot és jólét javításához.

Hogyan használja?


Az ajánlott napi adag egy ampulla, lehetőleg reggel, étkezés előtt. Az ampullát alaposan rázza fel használat előtt. A kúra ideális hossza 10 nap, amely szükség esetén megismételhető.

Ki választhatja a Dr. Chen Patika Ginseng Royal Jelly ampullát?


Ez a termék kiváló választás lehet mindazok számára, akik természetes módon szeretnék támogatni szervezetük vitalitását és ellenálló képességét, beleértve a stresszel szembeni ellenállást és az energiaszint növelését. Sportolók, tanulók, aktív életmódot élők és azok, akik fokozott szellemi vagy fizikai megterhelésnek vannak kitéve, szintén profitálhatnak e termék használatából.

Összegzés


A Dr. Chen Patika Ginseng Royal Jelly ampulla egyedülálló kombinációja a ginsengnek és a királyi zselének egy magas színvonalú, természetes támogatást nyújt a mindennapi élet kihívásaihoz. Fedezze fel Ön is a természet erejét ezzel a különleges étrendkiegészítővel, és élvezze az egészség és vitalitás érzését minden nap!

Figyelem: Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. A termék használata előtt konzultáljon orvosával, különösen, ha krónikus betegségben szenved vagy gyógyszert szed.

 

Összetétel:

Eleuthero Ginseng gyökér kivonat (200mg/10ml), méhpempő (300mg/10ml), méz (8g/10ml), víz, benzoesav, szorbinsav (tartósítószer).

Aktív anyagok a napi adagra: napi 1 ampullára: Eleuthero ginseng gyökér kivonat: 200 mg, méhpempő: 300 mg.

 

Az ajánlott napi adagot ne lépd túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. Tartós alkalmazás esetén 1-2 hónaponként néhány napos szünet közbeiktatása javasolt. Várandós és szoptató kismamáknak, vagy az összetevőkkel szembeni érzékenység esetén nem ajánlott! 

Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek