GYÖRGYTEA KAKUKKFÜVES BABAFÜRDETŐ 200ML
GYÖRGYTEA KAKUKKFÜVES BABAFÜRDETŐ 200ML
2 790 Ft

GYÖRGYTEA KAKUKKFÜVES BABAFÜRDETŐ 200ML

GYÖRGYTEA KAKUKKFÜVES BABAFÜRDETŐ 200ML
GYÖRGYTEA KAKUKKFÜVES BABAFÜRDETŐ 200ML

Természetes összetevőkből készült tusfürdő, gyengéden tápláló olívaolajjal, bőrnyugtató kamillakivonattal és frissítő, légzést könnyítő kakukkfűkivonattal. Hidratálja és védi az érzékeny bababőrt. Kifejezetten ajánlott a csecsemők és érzékeny bőrű gyermekek vagy felnőttek számára is. Gyengéden tisztítja és ápolja a babák bőrét.

Raktáron
2 790 Ft
Egységár: 14 Ft/ml
Részletek
RÉSZLETEK

Natúr termék

Mesterséges illatanyagot és színezéket nem tartalmaz.

Görgytea Naturix tanúsítvány

A NATURIX tanúsítvány garanciát jelent vásárlóink számára arról, hogy a kozmetikai termék valóban a szabvány szerinti mértékben tartalmaz természetes összetevőket. Ezáltal a felhasználó egy ellenőrzött, hiteles, tanúsított rendszeren minősített olyan kozmetikai terméket kap, mely biztonságot jelent számára az összetételét és gyártását illetően.


Babafürdető a gyógynövények erejével:

Víz: a fürdető egyik alap összetevője a víz, mely hozzájárul a bőr hidratálásához és a többi bőrbarát összetevőt hordozza.

Mezei kakukkfű: nagyon jó fertőtlenítő, immunerősítő, légúttisztító hatású gyógynövény, kétéves kortól gyógyteaként fogyasztható. Fürdőként csökkenti a felfázással, a hólyaggyulladással járó kellemetlenségeket, elmulasztja a levertséget, valamint az izomfájdalmakat is csökkenti. Erős fertőtlenítő, antibakteriális, vírus- és gombaölő hatásáról ismert.

Kamilla: évszázadok óta használják a bőr megnyugtatására. Normál és szárazabb bőr ápolására egyaránt ajánlott. Sebgyógyító, hámosító komponense miatt a kozmetikai termékek kedvelt összetevője. Gyakran alkalmazzák gyulladásos, ekcémás, pattanásos bőr gyógyítására is.

Olívaolaj: az olívaolaj zsírsavtartalma segíti a hidratálást. Minden bőrtípus számára ideális. Különböző antioxidánsokat tartalmaz, amelyek mindegyike segít megóvni bőrünket a környezeti stresszhatásoktól. Gazdag A-, C-, D- és E-vitaminban. Tisztító hatásánál fogva sikeresen felveszi a harcot a lerakódásokkal, elhalt hámsejtekkel, a felesleges faggyúréteggel szemben.

Tápláló és bőrvédő vitaminok: A tejsav ideális pH-t biztosít. A D Pantenol és E-vitamin táplálják a bőrt. A betain és glicerin hidratál. A caprylohydroxamid sav egy növényi alapú tartósítószer. A növényi, kókuszalapú tenzid (nátrium-kókumfoacetát) tisztít.

Glicerin: hidratáló, bőrpuhító hatású, különösen száraz bőrre kiváló. A kozmetikai termékek egyik alap összetevője. 

Összetevők:

Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Panthenol, Betain, Glycerin, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate and Caprylohydroxamic Polyglyceryl-4 Cocoate and Polyglyceryl-3 Caprate and Glyceryl Caprylate, Caprylohydroxamic Acid, Olea Europeae Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid, Chamomilla Recutita Flower Extract, Thymus Vulgaris Oil, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita Flower Oil, Bisabolol

Felhasználási javaslat:

Kisbabák fürdetéséhez öntsön egy kevés babafürdetőt a 35-38 fokos fürdővízhez. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott.
Gyermekek és felnőttek esetében a nedves bőrre vigyen fel egy kevés gélt, oszlassa el, majd öblítse le.



Kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban:

  • Használhatom-e újszülöttkortól?
    Igen, akár újszülöttek fürdetésére is alkalmas.
  • Vegán a termék?
    Teljes egészében növényi összetevőkből áll, tehát természetesen vegán.
  • Tartalmaz SLS-t a babafürdető?
    Nem tartalmaz SLS-t. A babafürdető nem károsítja a baba bőrének védőrétegét, nem szárítja ki a bőrt úgy, mint az SLS- és SLES-tartalmú kozmetikai termékek.
  • Használhatom hajmosáshoz a babafürdetőt?
    Igen, hajmosáshoz is kiválóan alkalmas.
  • Nagyon érzékeny a bőröm, használhatom felnőttként is?
    Sőt, kifejezetten ajánljuk érzékeny bőrű felnőtteknek a benne található gyógynövények hatóanyagai, illetve a hidegen sajtolt, kézműves, extra szűz olívaolaj jótékony hatása miatt.
Adatok
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek