WTN DEZODOR TÚLZOTT IZZADÁS ELLEN 100ML ALUMÍNIUM MENTES
WTN DEZODOR TÚLZOTT IZZADÁS ELLEN 100ML ALUMÍNIUM MENTES
2 285 Ft

WTN DEZODOR TÚLZOTT IZZADÁS ELLEN 100ML ALUMÍNIUM MENTES

WTN DEZODOR TÚLZOTT IZZADÁS ELLEN 100ML ALUMÍNIUM MENTES

Bemutatkozik a Wise Tree Naturals legismertebb és egyik legkedveltebb dezodorja, amely már bizonyított az évek során. A kezedben tartod azt a dezodort, amely rengeteg, nőnek és férfinak vált a kedvencévé. Ha Te is ahhoz a kisebbséghez tartozol, amelyik fokozottan, és a nagyátlagnál sokkal erőteljesebben izzad, akkor, íme a hatékony megoldás! Ismerkedj meg, és köss Te is barátságot azzal a hatalmas kisebbséggel, akik hosszú ideje a WTN alumíniummentes dezodor túlzott izzadás ellen-re szavaznak!

 

Raktáron
2 285 Ft
Egységár: 23 Ft/ml
Részletek

A túlzott izaadásra tervezett natúr, alumíniummentes dezodorunk használata során ezekkel a hatásokkal számolhatsz, az összetevők hatása és a vásárlók visszajelzései alapján.

  • Összehúzza a pórusaid, ezáltal mérsékli az izzadást. Ne feledd, egészségtelen választás az a dezodor, ami teljesen megszűnteti az izzadást, hiszen az ilyen készítmény eltömíti a pórusokat. A WTN nem ígéri azt, hogy megszűnik az izzadás, ami az egyik legtermészetesebb méregtelenítő folyamata az emberi testnek.
  • A WTN alumíniummentes dezodor túlzott izzadás ellen elnyel és semlegesít mindenféle szagot.
  • Regenerálja és táplálja a bőrödet.
  • Fertőtlenít és gátolhatja a mikrobák elszaporodását.

A WTN alumíniummentes dezodor túlzott izzadás ellen hatásosan bizonyított már ezekben a helyzetekben is:

  • Semlegesíti a legkülönbözőbb szagokkal, például a cigarettafüsttel és ételszaggal átitatódott ruhákat.
  • Izzadt láb ápolására, szagtalanítására szintén hatékony.
  • Pattanásos bőrfelületek helyi fertőtlenítésérére is alkalmazhatod, mivel kifejezetten hatásos fertőtlenítő összetevőket tartalmaz.
  • Ha már megizzadtál, ismét használhatod az alumínium mentes dezodort, amely semlegesíti a már meglevő kellemetlen illatot is.

 

A WTN ALUMÍNIUMMENTES DEZODOR TÚLZOTT IZZADÁS ELLEN megalkotása során kizárólag olyan összetevőket használtunk fel, amelyek nem jelentenek veszélyt az egészségre. Ezek a hatóanyagok megfelelnek a BDIH (Német Gyógyászati, Reformáru és Testápolószerek Gyártóinak Ipari és Kereskedelmi Szövetsége) által megfogalmazott szabályoknak. Ez az egyik legszigorúbb feltételrendszer Európa-szerte, és a magyar gyártók többsége nem tudja teljesíteni mindezt.

A WTN alumínium mentes dezodor túlzott izzadás ellen összetevőinek listája, a nemzetközi "International Nomenclature of Cosmetic Ingredients" (INCI) alapján:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Bicarbonate, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Tocopheryl Acetate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Chamomilla Recutica Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Salvia Officinalis Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, D- Limonene, Eugenol.

Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek