Candida STOP teakeverék 50g
Candida STOP teakeverék 50g
2 750 Ft

Candida STOP teakeverék 50g

Válaszd a Herbatea Manufaktúra Candida STOP teakeveréket mert:

  1. a gyógynövények komplex hatóanyagai segítheti a terápiát
  2. támogatja a bélflóra egészségét és az emésztőrendszert
  3. megvédhet a Candida gomba túlszaporodásától
  4. természetes megoldás a Candida egyensúly visszaállítására
Raktáron
2 750 Ft
Egységár: 55 Ft/gr
Részletek

A Candida albicans gomba egy a szervezetünkben is előforduló élesztőgomba, amely megtalálható az egészséges bélflóránkban, azonban túlszaporodása esetén a Candida fertőzés olyan egészségügyi kockázatokat is hordoz, mint például a hüvelyfertőzés vagy hüvelygomba megjelenése.

Az túlságosan elszaporodott Candida gomba kezelésére a Herbatea Manufaktúra megalkotta a Candida STOP teakeveréket, olyan  gyógynövények speciális hatóanyag-komplexét amely segítheti a bélflóra egészséges egyensúly helyreállítását és fenntartását olyan összetevőkkel, mint :

Lapachó kéreg: Lapacho nagyon magas ásványi anyag tartalommal (vas, kálium, kalcium, mangán és magnézium) rendelkezik, általános roboráló, immunerősítő hatása van, enyhíti a fertőzéseket és bőrbetegségeket, és csökkenti a szervezetben a káros baktériumok túlszaporodását

Bíborlevelű kasvirág: Erősíti az immunrendszert, vagyis a szervezet védekező képességét. Enyhe, középsúlyos megfázás, légúti és húgyúti fertőzés kiegészítő és megelőző kezelésére alkalmas.

Vizitorma: A vízitormában kéntartalmú vegyületek és rodanidok találhatók. Ezeknek köszönhetően a vízitorma nagyon hatékony természetes antibiotikum.  A növényben A-, C-, D-vitamin, folyékony kén, valamint vas és jód található. Segíti a vérképzést, gátolja a vírusok és baktériumok szaporodását.

Mezei katáng gyökér: A katáng gyökere mintegy 20-60% inulint tartalmaz. Az inulin a vastagbélben táplálja az jótékony bélbaktériumokat (Bifidobacterium, Lactobacillus), biztosítva szaporodásukat, ezért a cikória a prebiotikus hatású növények közé tartozik.

Diólevél: levelének a néphagyomány és a természetgyógyászat számtalan jótékony hatást tulajdonít: vértisztítóként, gyomorerősítőként, emésztést segítőként (összehúzó hatása miatt enyhe hasmenésnél) valamint féreghajtóként vírus és baktérium ölőként tartják számon

Vad kakukkfű: Nagyon jó összetétele a gyógynövényteakeverékeknek, mert megvéd a betegségektől, meghosszabbítja a sejtek életét, erősíti immunrendszerünket.

Körömvirágszirom. A körömvirágot már a középkorban alkalmazták sokoldalúsága miatt, ismeretes gyulladásgátló, antibakteriális, fertőtlenítő hatása.

 

Figyelem

Kizárólag felnőttek számára ajánlott. Gyermekek elől elzárva tárolandó!, Terhesség, terhesség gyanúja esetén és szoptatás alatt, a teakeverék alkalmazása előtt konzultálj kezelőorvosoddal.

Kiszerelés

50g

Minőségét megőrzi

A csomagoláson jelzett időpontig.

Származási hely

Gyógyszerkönyvi minőség Magyarországon beviszgálva, készítve!

Tárolás

Fénytől védve szobahőmérsékleten.

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek