X-Epil Korai Terhességi gyorsteszt egy lépésben 1db
X-Epil Korai Terhességi gyorsteszt egy lépésben 1db
1 199 Ft 
1 099 Ft

X-Epil Korai Terhességi gyorsteszt egy lépésben 1db

X-Epil Korai Terhességi gyorsteszt egy lépésben 1db
X-Epil Korai Terhességi gyorsteszt egy lépésben 1db
X-Epil Korai Terhességi gyorsteszt egy lépésben 1db

Az X-Epil korai terhességi gyorstesztje egy vizeletsugaras terhességi teszt, mellyel perceken belül csaknem 100% pontossággal állapíthatod meg a terhesség tényét. Az X-Epil Korai terhességi gyorsteszt pen extra magas érzékenysége miatt akár már 6 nappal az esedékes menstruáció elmaradása előtt alkalmazható (5 nappal az esedékes menstruáció előtt) és képes kimutatni a hCG jelenlétét. A teszt nagy előnye, hogy semmilyen egyéb kiegészítőt nem igényel.

Raktáron
8
1 199 Ft 
1 099 Ft
Kezdete: 2024.03.21   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 8
Megtakarítás 100 Ft
Részletek

Az X-Epil Korai terhességi gyorsteszt pen kizárólag in vitro diagnosztikai (IVD) célra használható, önellenőrzésre alkalmas orvostechnikai eszköz. A teszt kimutatja a hCG 10 mlU/ml feletti jelenlétét, mely a vizeletben is megtalálható már a terhesség nagyon korai szakaszában.

Az X-Epil Korai terhességi gyorsteszt pen extra magas érzékenysége miatt akár már 6 nappal az esedékes menstruáció elmaradása előtt alkalmazható (5 nappal az esedékes menstruáció előtt) és képes kimutatni a hCG jelenlétét.

Használata nagyon egyszerű, teljesen higiénikus, és egyértelmű, könnyen leolvasható eredményt mutat. A teszt elvégzéséhez célszerű a reggeli első vizeletet használni, mert annak van a legmagasabb hCG koncentrációja, azonban a teszt a nap bármely szakaszában alkalmazható.

A doboz tartalma: 1db terhességi gyorsteszt és 1db használati útmutató

Kérjük figyelmesen olvassa el a dobozban található használati utasításokat!

Mikor végezze el a tesztet?

A teszt elvégzéséhez célszerű a reggeli első vizeletet használni. A nap folyamán bármikor elvégezhető vele a terhességi teszt, de mégis javasolt a reggeli első vizelettel használni, ugyanis ebben az időpontban a terhességi hormon (HCG) nagyobb mennyiségben van jelen a vizeletben.

Hogyan végezze el a tesztet?

  1. A tasakot közvetlenül a teszt megkezdése előtt bontsa ki.
  2. A teszt megkezdéséhez nyissa ki a tasakot úgy, hogy felszakítja a bevágás mentén. Vegye ki a mintavevő eszközt a tasakból.
  3. Távolítsa el a kupakot és mielőbb lásson hozzá a vizsgálathoz.
  4. A fogórésznél fogva tartsa a teszt nedvszívó részét lefelé a vizeletsugárba legalább 10 másodpercig, hogy az megfelelően átnedvesedjen. Ügyeljen rá, hogy a vizelet ne érjen a nyíllal jelzett rész fölé.
  5. Helyezze vissza a kupakot, majd fektesse a tesztet vízszintes felületre az eredményt jelző ablakkal felfelé.
  6. Ezt követően 5 percen belül olvassa le az eredményt. (10 percen túl az eredmény már nem leolvasható)

Ha szükségesnek érzi, ismételje meg pár nap múlva a tesztet. Amennyiben a teszt pozitív, úgy mihamarabb lépjen kapcsolatba az orvosával.

Adatok
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek