TOP termékek

Látogató számláló

0
1
9
1
4
0
2

 

 

Prima férfi termékenységi teszt 1x

Prima férfi termékenységi teszt 1x
-6%
Prima férfi termékenységi teszt 1x
Prima Férfi termékenységi teszt részletek
A Férfi termékenység teszt az emberi ondó spermiumkoncentrációjának in vitro minőségi értékelésére szolgáló segédeszköz a férfi meddőség vizsgálatára / vagy a terhességi tervezés klinikai diagnosztizálásához amellyel megvizsgálható, hogy a spermium mennyisége eléri-e a fogamzáshoz szükséges koncentrációt.

A termék nagy vízelnyelésű és 0,5 µm-nél kisebb pórusméretű inert üvegszálas membránt használ a sperma szűrésére. A spermium sejtek a membrán első rétegének felületén csapdába esnek, és a festékoldattól megfestődnek. Minél sötétebb az A tesztfelület színe, annál nagyobb a sperma koncentrációja. Ha az A tesztfelület színe világosabb, mint a B referenciasáv standard színe, azt jelenti, hogy a sperma koncentrációja kevesebb, mint 15 millió / ml. Ha az A tesztfelület színe sötétebb, mint a B referenciasáv standard színe, azt jelenti, hogy a spermiumkoncentráció nagyobb, mint 15 millió / ml. A természetes fogamzáshoz minimálisan 15 millió/ml spermaszám szükséges. Ez a teszt az emberi sperma sperma koncentrációjának in vitro minőségi értékelésére szolgál. Lényegében ez azt jelenti, hogy a teszt meghatározza, hogy a spermiumok száma megfelelő-e ahhoz, hogy természetes módon megtürténjen a megtermékenyítés. Az alacsony spermiumkoncentráció esetén a teherbeesés esélye csökken. Javasoljuk, hogy keresse fel orvosát, aki tanácsot adhat a sperma koncentrációjának javítására.
Bővebben
Nincs raktáron
6 299 Ft 
5 900 Ft
Kezdete: 2022.12.26   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Részletek
Alkalmazás: Prima Férfi termékenységi teszt
A teszt kivitelezéséhez szükséges ondómintához önkielégítéssel kell hozzájutni. Megszakított közösülés, illetve óvszerbe történő ejakulátum nem alkalmas a vizsgálathoz. A vizsgálat előtt legalább 3 nap önmegtartóztatás szükséges. Az értékelés a kapott színminta alapján egy kontroll színkártya segítségével történik.
Adatok
gyártó
Prima Lab SA
Tömeg
120 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek