BABY BOOM TERHESSÉGI TESZT 1X KAZETTÁS
BABY BOOM TERHESSÉGI TESZT 1X KAZETTÁS
1 099 Ft

BABY BOOM TERHESSÉGI TESZT 1X KAZETTÁS

Ez a terhességi teszt a a szuperérzékeny tesztek családjába tartozik. 25 IU/l) terhességi hormon szintet is kimutatnak. Már a fogantatás 10. napján is kimutatható vele a terhesség.

Raktáron
1 099 Ft
Egységár: 1 099 Ft/db
Részletek

Mikor végezzük el a terhességi tesztet

A terhességi hormon otthoni kimutatása vizeletből történik. A mai tesztek már annyira pontosak, hogy akár napközben is elvégezhetőek. A minél pontosabb eredmény érdekében azonban célszerű, a reggeli első vizeletből elvégezni a tesztet. Ennek az az oka, hogy egy napon belül a reggeli vizeletben a legmagasabb a HCG hormon koncentrációja.

A pontos nap meghatározásához tudnunk kell ciklusunk hosszát, valamint az esetleges beágyazódás időpontját. Emellett a kimutatáshoz meg kell várnunk, hogy a HCG hormon vizeletben kimutatható szintje elérje a használandó terhességi teszt érzékenységét.

Terhes teszt használata

A teszt elvégzése előtt mindig olvassuk el a mellékelt használati útmutatót. A Baby Boom terhességi kazetás terhességi teszt használatkor egy pipetta segítségével egy ún. kazettára kell cseppenteni a vizeletből.

Várakozzunk, míg azt a kezelési útmutató javasolja, általában pár percig (10-15 perc). Végül olvassuk le az eredményt. Figyeljük, hogy megjelent-e az úgynevezett kontrollcsík, mely azt jelzi, hogy működik a teszt. Amennyiben nem jelentkezik a kontroll csík, úgy nem értékelhető az eredmény, ilyenkor meg kell ismételni a vizsgálatot. Ebből adódóan javasoljuk, hogy egyszerre 2 tesztet vásárolj, így, ha az első valamiért érvénytelen eredményt mutat, rögtön el tudd végezni a tesztet egy másik eszközzel.

Amennyiben a második csík is megjelenik, akkor az eredmény pozitív. Biztos pozitív az eredmény (vagyis terhes), amennyiben a kontroll csíkkal megegyező erősségűen látszik a második csík is. Ha a második csík halványabb, akkor pár nappal később a teszt ismételt elvégzése javasolt. Pozitív teszt esetén első teendő egy nőgyógyász felkeresése, hiszen a terhesség biztos tényét csak ő fogja tudni megállapítani.  

Negatív teszteredmény esetében a terhességi teszten a kontrollcsík megjelenik, de a második csík nem. Ez az eset vagy azt jelenti, hogy valóban nem vagy terhes, vagy pedig túl korán végezted el a tesztet, ilyenkor a szervezetedben lévő HCG szint még nem érte el azt a minimális szintet, ami mellett ki tudná mutatni a teszt a várandósságot. Ilyenkor ajánlott néhány nappal később megismételni a tesztet.

A terhességi teszt pontossága

Pontossága meghaladja a 99,9%-ot. 

Adatok
gyártó
Nantong Egens Biotechnology Co.,Ltd
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek