Dr. Herz Szerves Króm 250μg tabletta – 60db
Dr. Herz Szerves Króm 250μg tabletta – 60db
2 499 Ft

Dr. Herz Szerves Króm 250μg tabletta – 60db

A króm nélkülözhetetlen nyomelem. A vércukorszint normális szinten tartása kiemelten fontos lehet például a cukorbetegeknek, inzulinrezisztenciásoknak, túlsúlyosaknak, migréneseknek, magas vérnyomásban, gyomor- illetve bélfekélyekben szenvedőknek.

Raktáron
2 499 Ft
Egységár: 42 Ft/db
Részletek

Dr. Herz Szerves Króm 250μg tabletta

A króm hozzájárulhat a fehérje-, a zsír- és a szénhidrát-anyagcseréhez, a normál vércukorszint fenntartásához, az LDL-koleszterin mértékének csökkentéséhez, az édesség utáni vágy, az éhségérzet és az étvágy mérsékléséhez. Segíthet a teljesítőképesség növelésében, az öregedési folyamatok lassításában, a magas vérnyomás megelőzésében és csökkentésében. Elősegítheti a fogyókúra eredményességét a testtömeg csökkentő étrend kiegészítéseként.

Kis mennyiség is elegendő belőle, azonban nélkülözhetetlen nyomelem. A vércukorszint normális szinten tartása kiemelten fontos lehet például a cukorbetegeknek, inzulinrezisztenciásoknak, túlsúlyosaknak, migréneseknek, magas vérnyomásban, gyomor- illetve bélfekélyekben szenvedőknek.

Hatóanyag 1 tablettában:

  • Króm – 250 µg

Összetevők:

Tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát, hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), króm-pikolinát, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói), nedvesítőszer (glicerin).

Javasolt adagolás:

napi 1 tabletta, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Adatok
Tömeg
60 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek