DR Herz Szerves Vas komplex+C-vitamin+Szerves Cink+Folát kapszula
DR Herz Szerves Vas komplex+C-vitamin+Szerves Cink+Folát kapszula
2 190 Ft

DR Herz Szerves Vas komplex+C-vitamin+Szerves Cink+Folát kapszula

Kiváló minőségű, jól hasznosuló szerves kötésű vasat (vas-fumarát), folsavat, C-vitamint, cinket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

A vas hozzájárulhat a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez. Jótékony hatással lehet az immunrendszer működésére és a szellemi teljesítőképességre. A hozzáadott folsav hozzájárul a normál vérképzéshez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A vashiány általános tünetei:

-Gyakori pszichés jelenségek, leggyakrabban indokolatlan, tartós fáradtság, kimerültség, koncentrálóképesség csökkenése, de jellemző a fejfájás is.
-Mindezek mellé a bőr és nyálkahártyák eltérései társulhatnak, úgymint a köröm felületén megjelenő barázdák, a köröm gyakori töredezése, a bőr szárazsága, gyakran visszatérő afták a szájban, kiszáradt és kirepedt szájzug fájdalmas sebekkel, fakó, sápadt bőrszín.
-Csecsemő- kisgyermek- és tinédzserkorban a nem kielégítő vasellátottság hátráltatja a szellemi és fizikai fejlődést, továbbá az immunrendszer egészséges működését is gyengíti.

Raktáron
2 190 Ft
Egységár: 37 Ft/db
Részletek
Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban.
Hatóanyagok 1 kapszula NRV*%
Vas (szerves kötésű Vas-fumarátból) 25mg 179
C-vitamin 80mg 100
Cink (szerves kötésű Cinkcitrátból 5mg 50
Folsav 400 μg 200
ebből: L-metil-folát 200 μg 100

NRV% = Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve ** = Nincs megállapított mennyiség

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Napi 1 kapszula, főétkezés előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS:

Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

ÖSSZETEVŐK:

vas-fumarát (vas) , L-aszkorbinsav (C-vitamin), Cink-citrát (Cink), Folsav ( pteroilmonoglutaminsav, kalcium-L-metil-folát), tömegnövelő szer (kukoricakeményítő), csomósodást gátló anyag (mikrokristályos cellulóz), kapszulahéj (zselatin)

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Adatok
Tömeg
60 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek