Fitt manó megfázásra-náthára teakeverék gyerekeknek 60g
Fitt manó megfázásra-náthára teakeverék gyerekeknek 60g
2 990 Ft

Fitt manó megfázásra-náthára teakeverék gyerekeknek 60g

Válaszd a Herbatea Manufaktúra Fitt manó megfázásra-náthára gyerekteát mert:

  1. segíti a láz csillapítását , megelőzheti a szövődmények kialakulását.
  2. tüsszögést és orrdugulásra jótékonyan hat
  3. torokfájás és köhögést csillapítja
  4. finom ízét minden gyerek szívesen fogadja
  5. segíti az immunrendszert

A gyógytea fogyasztása csökkenti a megfázás vagy a nátha által okozott kellemetlen tüneteket, enyhíti például a köhögést, a torokfájást, az orrdugulást és a lázat.

forrás: Dr. Zelenyák János Gyógynövények hatása és használata 1908

Raktáron
2 990 Ft
Egységár: 50 Ft/gr
Részletek
Sok édesanyával találkoztam, aki panaszkodik: „állandóan beteg a gyermekem, biztos gyenge az immunrendszere, nem lehetne kivizsgáltatni?” ha nem is a kivizsgálásban , de az ismert tünetek kezelésében nagy segítséget nyújthat a történelmi hagyományokkal rendelkező gyógynövények fogyasztása. Ilyen például a kasvirág vagy a csipkebogyó, hársfa bodzavirág. Fitt manó megfázásra-náthára gyerekteát pont ebből a célból hoztuk létre!

A nátha az egyik leggyakoribb betegség, szinte elkerülhetetlen, hogy a gyerek megbetegedjen ha közösségbe jár( bölcsöde, óvoda, iskola) , mégis érdemes komolyan foglalkozni vele, ugyanis hazánkban is nagyon sok a tévhit a náthával kapcsolatban.

A nátha tünetei közé tartozik a láz, tüsszentés, orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, köhögés, fejfájás, rossz közérzet, a szem kötőhártyájának gyulladása, az elülső nyaki nyirokcsomók megnagyobbodása.

Sajnos nagyon elterjedt tévhit, hogy a kezeléshez antibiotikumot használnak, pedig a náthát vírusok okozzák, amikre az antibiotikumok annyira vannak hatással, mint a vérnyomáscsökkentők a köhögésre: semennyire.

Az antibiotikum a baktérium okozta fertőzések ellen jó.

Teakeverékünket úgy alkudtuk meg, hogy a náthával együtt járó tüneteket tompítsák elmulasszák, nagy gondot fordítottunk arra, hogy hatásos és jóízű teát készítsünk a gyereke- felnőttek számára.

Teakeverékünket már két éves kórtól ajánlatos fogyasztani

,,A hársfavirág teája megfázásra, influenzára az egyik leggyakrabban használt gyógynövény, 2 éves kortól szintén adható. Izzasztó hatásánál fogva lerövidíti a gyógyulási időt, csakúgy, mint a bodza virága. Lázat és köhögést csillapít. Ez az a tea, amit náthás időben kifejezetten ajánlott mézzel adni a gyereknek.” forrás: Dr. Zelenyák János Gyógynövények hatása és használata
Adatok
Tömeg
60 g/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Anett
2023.12.18
A kis- (11 év) és nagyfiamnak (18 év) is ugyanúgy 1-2 nap alatt használt. Elmúlt a torokfájás és hamar jó lett a közértzetük. Sőt én is használom, ha érzem, hogy lappang bennem valami. Az íze pedig nagyon finom :)...
Kiegészítő termékek