Pregnasens terhességi teszt 2x duo
Pregnasens terhességi teszt 2x duo
959 Ft

Pregnasens terhességi teszt 2x duo

A pregnasens gyorsteszt a terhesség nagyon korai kimutatására szolgáló tesztcsík. A vizsgálat bármely napszakban egyszerűen és gyorsan elvégezhető, 10 percen belül megbízható választ ad.

Raktáron
959 Ft
Egységár: 480 Ft/db
Részletek

Pregnasens terhességi teszt 2 db (duo) részletek

Érzékenysége 25 IU/liter hCG. A megtermékenyített petesejt beágyazódását követően akár 3 nappal, a várt menstruáció előtt már 3-6 nappal pozitív jelet ad terhesség esetén.

A tesztcsík csak in vitro diagnosztikai (IVD) célra használható, önellenőrzésre alkalmas orvostechnikai eszköz.

A mérés elve: terhesség esetén a megtermékenyített petesejt beágyazódását követően egy choriogonadotropin nevű hormon kezd megjelenni a vérben és a vizeletben. A tesztcsík humán choriogonadotropin (hCG) kimutatására alkalmas vizeletben. A megtermékenyülés után 7-1 nappal, azaz a beágyazódást követően akár 3 nappal alkalmas terhesség korai kimutatására, az esedékes következő menstruáció kimaradása előtt 3-6 nappal. A mérés immunológiai vizsgálati eljáráson alapszik, a jelet hCG béta-alegységére specifikus, jelölt monoklonális ellenanyag biztosítja.

A teszt érzékenysége 25 IU/liter hCG. Az esedékes menstruáció kimaradása napján a hCG koncentrációja a 100 IU/litert is meghaladhatja a vizeletben.

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek