Elysium ovulációs tesztcsík - LH 30 mIU/ml - 10 db
Elysium ovulációs tesztcsík - LH 30 mIU/ml - 10 db
1 990 Ft

Elysium ovulációs tesztcsík - LH 30 mIU/ml - 10 db

Elysium ovulációs tesztcsík - LH 30 mIU/ml - 10 db
Elysium ovulációs tesztcsík - LH 30 mIU/ml - 10 db

Elysium ovulációs tesztcsík a luteinizáló hormon (LH) kvalitatív előrejelzésének kimutatására. Az öntesztelésre készült ovulációs tesztcsíkok kiválóan alkalmasak a legtermékenyebb 2 nap meghatározására. A doboz 10 db tesztcsíkot tartalmaz. OGYÉI regisztrált IVD termék.

#babatervezés #terhességiteszt #ovulációsteszt #elysium #hcg#lh 

Raktáron
1 990 Ft
Egységár: 199 Ft/db
Részletek

Elysium ovulációs tesztcsík a luteinizáló hormon (LH) kvalitatív előrejelzésének kimutatására. Az öntesztelésre készült ovulációs tesztcsíkok kiválóan alkalmasak a legtermékenyebb 2 nap meghatározására. A női szervezetben jelentősen megemelkedik luteinizáló hormon szintje a tűszőrepedés bekövetkezése előtti 24-48 órában. Az Elysium ovulációs tesztje ezt a magas hormonszintet (LH 30 mIU/ml vagy a felett) észleli, jelezve a várható peteérést.

 

Használat előtt olvassa el figyelmesen a dobozban található használati útmutatót!

 

Tulajdonságai:

 • Öntesztelésre
 • Megbízható - 99%-os pontosság
 • Gyors - 3 perc elteltével már meg is van a legtermékenyebb 2 nap előrejelzése
 • Gazdaságos

 

Használat előtti hasznos tudnivalók:

 • Az Elysium LH ovulációs tesztcsík kizárólag humán vizeletminták tesztelésére használható.
 • Válasszon egy napszakot a teszteléshez. Előtte mintegy 2 órával csökkentse a folyadékbevitelt. Próbálja meg a tesztet minden nap körülbelül ugyanabban az időpontban elvégezni. Ne az ébredés utáni első vizeletből vegyen mintát!

 

Tesztelés első napja:

A tesztelés 6 napon át tartó időablakának kezdőnapját az utolsó normális menstruációs ciklus hossza határozza meg. Az időablak kiszámításához abból a napból indulunk ki, amikor a menstruációs ciklusban a vérzés megindul. Az alábbi táblázatból megtudhatja, hogy egy adott hosszúságú menstruációs ciklushoz képest, mikor kell elkezdeni a tesztelést.

Havi ciklus hossza napokban Az első teszt felhasználásának kezdőnapja
26 10
27 10
28 11
29 11
30 12
31 12
32 13
33 13


Ha a menstruációs ciklus rövidebb vagy hosszabb, mint ahogy az a fenti táblázatban látható, orvoshoz kell fordulni a vizsgálat megkezdésének optimális napjának meghatározásáért.

 

Tesztelés menete:

 1. Vegye ki a tesztcsíkot a lezárt tasakból, és egy órán belül használja fel.
 2. A tesztcsíknak azt a végét fogja meg, ahol a feliratot látja. A vizelettel érintkező részhez ne érjen.
 3. A mintavevő részt lefelé tartva, merítse a tesztcsíkot legalább 10-15 másodpercig a vizeletbe, hogy jó alaposan átnedvesedjen. A MAX jelzésnél ne engedje mélyebbre.
 4. Egy színes sáv halad végig a membránon, ahogy a tesztcsík elkezd dolgozni. Miután végigfutott a tesztcsíkon, vegye ki azt a mintából, és fektesse egy nem-nedvszívó felületre.
 5. Indítsa el az időmérőt. Várja meg a színes csík(ok) megjelenését. 3 perc múlva olvassa le az eredményt. 10 perc elteltével az eredmények már nem értelmezhetők.

 

Eredmények értelmezése:

POZITÍV: Két színes csík jelenik meg. Az egyik a kontrollterületen (C), a másik pedig a tesztterületen (T). A (T)-nél látható csík ugyanolyan színű, vagy sötétebb, mint a másik. Ez azt jelzi, hogy az LH-szint megugrott, és Ön az elkövetkező 24–36 órán belül valószínűleg ovulálni fog.

NEGATÍV: Két színes csík jelenik meg. Az egyik a kontrollterületen (C), a másik pedig a tesztterületen (T), de a (T)-nél látható csík halványabb, mint a másik. Ez azt jelzi, hogy még nem észlelhető az LH-szint megugrása. Az LH-csúcs kimutatása érdekében folytatni kell a napi tesztelést.

ÉRVÉNYTELEN: Az eredmény érvénytelen, ha nem jelenik meg színes csík a kontrollterületen (C), még akkor is, ha a tesztterületen (T) megjelenik a színes csík. A tesztet egy új felhasználásával meg kell ismételni. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor hagyja abba az adott tesztkészlet használatát, és vegye fel a kapcsolatot a helyi forgalmazóval.

 

A termék megnevezése: Elysium ovulációs tesztcsík - LH 30 mIU/ml

A termék gyártójának neve, címe:

 • Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.
 • Building 4, No. 1418-50, Moganshan Road, Gongshu District, Hangzhou, 310011Zhejiang, P.R. China

A doboz tartalma:

 • 10 db Elysium ovulációs tesztcsík
 • Használati útmutató

 

FONTOS!

 • Kizárólag in vitro diagnosztikai használatra.
 • A maximum jelnél mélyebbre nem szabad a vizeletbe meríteni.
 • Tiszta vizeletpoharat használjon a mintavételhez.
 • Ne érintse meg a mintavevő részt.
 • A vizeletminta potenciálisan fertőző lehet.
 • Felbontás után azonnal használja fel a tesztet.
 • A teszt kiértékelésénél vegye figyelembe a specificitást és a keresztreaktivitást.
 • A páratartalom és a magas hőmérséklet károsan befolyásolhatja a teszteredményeket.
 • Gyermekektől távol tartandó.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

Adatok
Tömeg
10 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek