Tejserkentő teakeverék
Tejserkentő teakeverék
2 990 Ft

Tejserkentő teakeverék

A Tejserkentő tea 80GR

8 féle gyógynövényből, 100% természetes gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból készült. Természetes segítség az anyatej szaporítására.


Mire Ajánlott a Tejserkentő tea?
Tejserkentő tea segíthet a szoptatás idején az anyatej utánpótlásának gyorsítására. Természetes segítség az anyatej szaporítására .
A citromfű enyhe nyugtató, feszültségoldó hatású, ami az anyukák nyugtatása révén hozzájárul a tejtermelődés növekedéséhez.
A tea fogyasztását a szülést követő harmadik-negyedik napon ajánlott elkezdeni, amikor már van mit serkenteni, megindult a tejtermelés, mert azt megelőzően döntően kolosztrum termelődik.

 

- TERMÉSZETES SEGÍTSÉG
- MINDEN ÖSSZETEVŐ MAGYARORSZÁGON BEVIZSGÁLT
- GYÓGYSZERKÖNYVI MINŐSÉGŰ GYÓGYNÖVÉNY
- TELJESEN NATÚR TERMÉK
- SZÍNEZÉK ÉS ADALÉKANYAG MENTES
- TARTÓSÍTÓSZERT NEM TARTALMAZ
- NEM OKOZ FÜGGŐSÉGET
- NINCS ISMERETES MELLÉKHATÁSA
- NÉPGYÓGYÁSZATI ALKALMAZÁSUK ÉVEZREDEKRE NYÚLIK 

Raktáron
2 990 Ft
Egységár: 37 Ft/gr
Részletek

ÖSSZETEVŐK:
Citromfű
Csipkebogyó
Görögszénamag
Málnalevél
Szederlevél
Hibiszkusz
Ánizsmag
Édeskömény


NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOS ÁLTAL FELÍRT KEZELÉSEKET ÉS GYÓGYSZEREKET!
Fogyasztását nem javasoljuk az összetevővel szembeni érzékenység esetén,
valamint terhesség alatt.
Egyéb vényköteles gyógyszereknél orvosi konzultációt igényel!
JAVASOLT FOGYASZTÁS:
Szoptatás előtt minimum napi 3 alkalommal.
Személyenként 2,5 dl forrásban levő vízzel (90-100oC) leöntünk 1 teáskanálnyi teakeveréket. Lehetőség szerint lefedve 8-10 percig állni hagyjuk.Leszűrjük! HIDEGEN ÉS MELEGEN EGYARÁNT FOGYASZTHATÓ.

A tea önmagában is kellemes ízű, de tetszés szerint ízesíthető.

TÁROLÁS: Száraz, tiszta helyen legfeljebb 25 oC-on.
Kisgyermekek elöl elzárandó!Használat előtt felrázandó.
Származási hely: Magyarország
Szavatossági idő: a doboz alján feltünetve nap/hó/év

Forgalmazó: VIRÁG NATURA KFT.

Cím:5008 Szolnok , Sport utca 13.

Telefon:+36301580514

 

Azt mondják, az anyatejnél nincs egészségesebb a kisbabák számára. A természet évezredek óta tökéletesíti az anyatej összetételét, hogy mindenben 100%-ot nyújtson a kisbabádnak: hipoallergén, alacsony nátriumtartalmú és megfelelő arányban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, szénhidrátokat, enzimeket, sőt, még esszenciális
zsírsavakat is, valamint hozzájárul az agy és az idegrendszer kiegyensúlyozott fejlődéséhez az első hónapokban.

Az anyatej egy olyan intelligens táplálék, ami folyamatosan változtatja az összetételét a szoptatás során. Hihetetlenül hangzik, de más és más az összetétele aszerint, hogy újszülött babáról vagy félévesről van szó, reggel van vagy este, etetés eleje van, vagy már a végéhez közeledsz. Mindig pontosan azt nyújtja tehát, amire a babádnak éppen szüksége van: ezért ugyanolyan tökéletes tápanyag forrás újszülött korban, mint hónapokkal később.

A csecsemő ideális tápláléka az anyatej. Az egészséges, megfelelően táplálkozó édesanya teje kitűnő minőségű, könnyen emészthető; megfelelő mennyiségben és formában tartalmazza azokat a tápanyagokat, amelyekre a babának szüksége van, a korával pedig alkalmazkodik hozzá. Nincs túl híg, vagy túl sűrű anyatej. Az első napokban például az úgy nevezett előtej sok fehérjét, immunglobulint és ásványi anyagokat tartalmaz. A szoptatás későbbi időszakában viszont zsírdúsabbá válik.

Az anyatej azonban nem csak táplálék. Védőanyagokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a kicsik nehezebben kapnak el bélfertőzést, légúti megbetegedést vagy egyéb fertőzéseket. A
fertőzés az anyatejjel táplált csecsemők esetében rendszerint enyhébb lefolyású. Kutatások igazolják, hogy anyatejjel táplált gyerekeknél kisebb a túlsúly, az I. típusú diabetesz és az allergia
kialakulásának veszélye. Emellett a mellre helyezés és a szoptatás fontos érzelmi kielégülést nyújt a csecsemő részére, segíti az anya és a kicsi közti szoros, intim kapcsolat kialakulását. Ez nem csak a babának, de az anyának is jó.

NÉBIH Hatósági Bizonyítvány Iktatószám: 7100/15122-1/2022

NÉBIH tevékenység azonoító: NEBIH1057322055

Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek