FERTI·LILY MEGTERMÉKENYÜLÉST ELŐSEGÍTŐ KEHELY
FERTI·LILY MEGTERMÉKENYÜLÉST ELŐSEGÍTŐ KEHELY
11 800 Ft 
10 990 Ft

FERTI·LILY MEGTERMÉKENYÜLÉST ELŐSEGÍTŐ KEHELY

A FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kehely egy hormonmentes fogamzássegítő, amely 48%-kal növeli a terherbeesés esélyét.*

Raktáron
7
11 800 Ft 
10 990 Ft
Kezdete: 2024.04.16   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 7
Megtakarítás 810 Ft
Részletek

A FERTI·LILY kehely védőbölcsőként szolgál a spermiumok számára. Segít a spermiumoknak keresztülúszni a méhnyaknyákon, ezáltal megnövelve annak az esélyét, hogy valamelyik hímivarsejt elérje a petesejtet. A FERTI·LILY egy kis segítség az élet legnagyobb csodájához.

A FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kehely egy bevizsgált és jóváhagyott orvostechnikai eszköz, amelyet termékenységi specialisták fejlesztettek ki annak érdekében, hogy a párok megvalósíthassák családalapítási álmaikat. 

A FERTI·LILY kehely nem zavarja meg a romantikus együttlétet vagy a spontaneitást, mert kényelmesen szex utáni használatra tervezték. 

A FERTI·LILY-nél az a küldetésünk, hogy segítsünk növelni a fogantatás esélyét anélkül, hogy az intimitás útjába állnánk. 

A kelyhet úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb spermiumot juttassa közvetlenül a méhnyakba, a méh bejáratához. A FERTI·LILY kehely használata növeli a méhnyaknyák védő környezetébe juttatott spermiumok számát, amely a spermiumok meghosszabbított élettartamának zálogaként szolgál. 

A FERTI·LILY kelyhet az ujjai segítségével könnyedén felhelyezheti a hüvelybe közösülés után. Puha, rugalmas szilikonból készült, bizonyítottan kényelmes a felhelyezése, a viselése és az eltávolítása.

A FERTI·LILY MEGTERMÉKENYÜLÉSTELŐSEGÍTŐ KEHELY ALKALMAZÁSÁNAK ELŐNYEI: 

• A FERTI·LILY kehely több hímivarsejtet juttat közvetlenül a méhnyakba. 

• A FERTI·LILY kehely által védett spermiumok rövidebb ideig érintkeznek a hüvellyel, amelynek pH-értéke általában toxikus hatással van a spermiumokra. 

• A FERTI·LILY kehely akár 1 órán át is a fent maradhat, megnövelve az t az időt, amely alatt az egyes hímivarsejtek beúszhatnak a termékeny méhnyaknyákba. 

• A FERTI·LILY kehely felhelyezése után kimehet a mosdóba, zuhanyozhat, aludhat vagy intézheti a dolgát anélkül, hogy aggódnia kellene a spermiumok elvesztése miatt. 

• Utána összebújhat, ameddig csak jól esik. Nem kell a lábát a levegőben tartania, ha a FERTI·LILY kelyhet használja. 

TUDTA? 

• Normál esetben a spermiumok akár 60%-a is kifolyhat a hüvelyből szex után. 

• A hüvely alacsony pH-ja valójában elpusztítja a spermiumokat. Minél kevesebb időt tölt a hüvelyben a spermium, annál nagyobb az esélye a túlélésre. 

• A stressz csökkenti a fogamzás esélyét. Lazítson, ne aggódjon, és próbálja meg jól érezni magát. 

• A szex utáni vizeletürítés csökkenti a hólyagfertőzések (UTI) kialakulásának kockázatát. 

• A méhnyaknyák színe és állaga alapján megállapítható, hogy mikor a legtermékenyebb. 

 

• További tippekért és trükkökért látogasson el a www.fertiLily.com/hu oldalra.

 

Adatok
gyártó
FERTI-LILY
Tömeg
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek