Encode Gonorrhea+Chlamydia antigén kombinált tesztkazetta
Encode Gonorrhea+Chlamydia antigén kombinált tesztkazetta
4 899 Ft 
4 789 Ft

Encode Gonorrhea+Chlamydia antigén kombinált tesztkazetta

  • A Chlamydia trachomatis és a Neisseria Gonorrhea (kankó, tripper) fertőzés egyidejű diagnosztizálására szolgáló kombinált antigén teszt
  • A RapiChek HomeCare család tagja
  • A Chlamydia és a Gonorrhea a leggyakoribb nemi úton terjedő betegségek közé tartoznak
  • Jelentős segítség a diagnózishoz, mivel A Chlamydia kezdetben gyakran tünetmentes vagy olyan enyhe tünetekkel járó fertőzés, a Gonorrhea tünetei pedig hamar enyhülhetnek, így összetéveszthető más betegséggel is
  • Az EU-ban öntesztelésre szóló tanúsítvánnyal rendelkező teszt
  • Eredmény 10-15 perc alatt!
Raktáron
2
4 899 Ft 
4 789 Ft
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 2
Megtakarítás 110 Ft
Részletek

Leírás

A Chlamydia trachomatis és a Neisseria Gonorrhea (kankó, tripper) fertőzés egyidejű diagnosztizálására szolgáló kombinált antigén teszt.   Az STD-tesztek különösen azok számára ajánlottak, akiknek kockázati tényezői vannak, mint például új vagy több szexuális partner, vagy szexuális úton terjedő fertőzésben szenvedő szexpartner.

Ha égő érzést érez vizelés közben vagy irritációt, viszketést esetleg váladékozást észlel, akkor előfordulhat, hogy STD-vel fertőzött. AZONBAN: sok esetben előfordulhat, hogy az STD-vel fertőzöttek hosszú ideig nem tapasztalják a tüneteket – ezért olyan fontos a tesztelés!

Ezzel a teszttel diszkréten ellenőrizheti a szexuális úton terjedő fertőzések (STI), a chlamydia és a gonorrhoea jelenlétét vagy hiányát.

Ez a könnyen használható otthoni teszt mindent tartalmaz, amire szüksége van a diagnózis felállításához, beleértve az egyértelmű utasításokat és az összes szükséges anyagot. Anélkül, hogy vissza kellene küldenie a laborba, gyors, pontos eredményeket kaphat, mindezt otthona kényelméből. A használati útmutató egyértelműen elmagyarázza a teszt használatát. magabiztosan és biztonságban érezheti magát a vásárlás során.

 

A KÉSZLET TARTALMA

1 db teszt

 

HASZNÁLATA

Csepegtessen 2 csepp kivont mintát az extrakciós csőből a tesztkazetta mintaüregébe, és olvassa le az eredményt 10-15 percen belül. 15 perc elteltével ne értelmezze az eredményt.

 

TÁROLÁSA 

  • Kérjük, tárolja a készletet hűvös és száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, 2-30 ℃ hőmérséklet-tartományban. A megfelelő tárolási feltételek kulcsfontosságúak a teszt integritásának és megbízhatóságának megőrzéséhez.
  • Ügyeljen arra, hogy a teszteszközt a lezárt tasakon feltüntetett lejárati idő előtt használja, mert ez biztosítja a készülék stabilitását és pontosságát.
  • Kerülje a teszteszköz lefagyását, mert az befolyásolhatja a teljesítményét.

A teszt  érvényességi ideje 24 hónap.

OGYÉI regisztráció száma: HU/CA01/19321/23

Adatok
gyártó
ZHUHAI ENCODE MEDICAL
Tömeg
55 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek