Clearblue Plusz Terhességi teszt

Clearblue Plusz Terhességi teszt
1 999 Ft

 

 

 

99% feletti pontosság, ami olyan pontos, mint az orvos által végzett vizeletteszt.

 

A színváltó véggel ellátott Clearblue Easy terhességi teszt esetében a nedvszívó vég rózsaszínre változik a helyes mintavétel elősegítése érdekében, és mindössze 3 percen belül egy tisztán látható plusz (+) vagy mínusz (–) jel jelenik meg eredményként.

 

99% feletti pontosság

 

A menstruáció esedékességének első napjától.

 

Eredmény akár 1 perc alatt. 

 

 

 

Egyszerűen használható

 

A nedvszívó vég színe fehérről rózsaszínre vált, ezzel mutatva, hogy a vizelet felszívódott, 2 perc elteltével pedig egy tisztán látható plusz (+) vagy mínusz (–) jel mutatja az eredményt.

 

 

 

 

 

* A Clearblue azt javasolja, hogy a menstruáció esedékességének első napján kezdje a tesztelést. Azonban a terhességi hormonok szintje gyorsan emelkedik a terhesség korai szakaszában, és a Clearblue akár a menstruáció esedékessége előtti 4. naptól is használható. A terhesség korai szakaszában vett mintákon végzett klinikai tesztekben a Clearblue az alábbi eredményeket hozta: A nők 53%-ánál jelzett „Terhes” eredményt 4 nappal korábban, 74%-uknál jelzett 3 nappal korábban, 84%-uknál 2 nappal korábban, és 87%-uknál 1 nappal korábban. Ha korábban végzi el a tesztet, és „Nem terhes” eredményt kap, előfordulhat, hogy a terhességi hormonok mennyisége

Részletek

 

 

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!