Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Viki
2023.03.29
Tavaly már ittam a PCOS és Ciklus teát is (akkor sikerült is teherbe esnem, de sajnos nem maradt velünk). Aztán jött a covid majd post covid vagy pms, minden bajom volt ami eddig soha.
Eszembe jutott hogy maradt még itthon tea korábbról, ami úgy néz ki szépen rendbe tett, 2 hónapja minimális tüneteim vannak, de ez már elviselhető. Azóta is iszom reggel es este. Én mind2 teát ajánlom!
Anonim
2023.03.28
Van két gyerkőcünk, de szeretnénk egy harmadikat, aki nem akar jönni. Először csak a Pcos teát ittam, előző ciklusban már kiegészítéssel a Ciklus teával. Ebben a ciklusban évek óta először nem volt köztes vérzésem, és extra erős csík volt az Lh teszten. Remélem a gólya is hamarosan beköszön. :-)
Rácz Katalin
2023.03.28
Mindenkinek szívből ajánlom mindkét teát, akinek bármilyen hormonális problémája van, nekem az első havi adag rendbetette a ciklusomat, vérvétellel igazolt peteérésem is volt tőlük.
Anonim
2023.03.26
Kb. 2 hónapja iszom a ciklus teát, 3 hete a pcos teát, bár csak termékenység fokozására, nem a betegség miatt, de rögtön az első hónapban az összevissza 30 napnál hosszabb ciklusomat 28 naposra állította, az lh teszten pedig előtte sosem láttam olyan szép pozitívat :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza