Ciklus Tea 50gr

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Jné P. Rami
2023.03.27
Hihetetlen ez a tea.
12 évig, ismétlem 12 évig nem volt normális ciklusom gyógyszer nélkül. 3 hónapig ittam és még mindig nem hiszem el, de 10 napig igaz csak barnáztam, de már annak is örültem, hogy elkezdett működni a szervezetem..és ami a legfontosabb, hogy mindenféle vérzésmeghozó bogyó nélkül. Rá pár napra pedig rendes menstruációm lett.
Ha nekem ennyi idő után segített, akkor szinte bárkinek.
Vivi
2022.09.21
Hát mit mondjak... Őszintét megmondom soha nem hittem ezekben a gyógyteákban de egy meddőnek nyilvánitott nő mindent is kiprobál,hogy erre rácáfoljon. Vetélés sok évnyi menstuáció nélküliség csomó női probléma plusz cukorbetegség....Nem gondoltam,hogy a tea fog segíteni (pontosabban nekem kettő segített a ciklus tea és a pcos tea) Emellé az itt található méhpempő kapszulát kezdtem el szedni és lám lám.... Első hónapban 35 napos ciklus PETEÉRÉSSEL majd második hónap már 30 napos LETT VOLNA de bizony nem csak az ovu tesztem lett pozitív hanem a hcg is. Soha nem fogom tudni meghálálni ezeket a teákat és csomagokat!
Őszinte tiszta szívvel ajánlom mindenkinek akinek női bajai vannak nem csak a babaválalásnál segít!
Köszönjük!!!!
Somogyi Angéla
2022.06.17
Köszönöm szépen a nyereményt a mai nap már elis kezdem inni a teát 🤗 bárkinek szívesen ajánlom Virágot nagyon gyors kiszállításal dolgozik és nagyon kedves
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza