Termék részletek


X-Epil terhességi teszt csík 2db

-17%
X-Epil terhességi teszt csík 2db
599 Ft
Akció: 499 Ft
Kezdete: 2021.04.08   Vége: 2021.04.30
X-Epil terhességi gyorsteszt, amely a nap bármely szakaszában, csaknem 100% pontossággal adnak választ a kérdésre. A legbiztosabb eredményt mindig a reggeli vizeletből ismerhetjük meg, ugyanis ekkor van jelen a legkoncentráltabban a HCG-hormon. 2db terhességi gyorsteszt csík (külön tasakban), mely lehetőséget ad a teszt megismétlésére, akár azonnal akár néhány napon belül.
 • X-Epil terhességi gyorsteszt 2db

  Csaknem 100% pontossággal egy lépésben! Eredmény perceken belül! Nélkülözhetetlen mind a családtervezésben mind a nemkívánt terhesség korai kimutatásában.

  - Higiénikus.
  - Gyors, eredmény 5 perc alatt.
  - Megbízható (csaknem 100%).
  - Nap bármely szakaszában használható.
  - A doboz tartalma 1 db terhességi gyorsteszt, vizeletgyűjtő műanyag tálka.
  - Egyszeri használatra!

  A teszt elvégzéséhez célszeru a reggeli első vizeletet használni. Gyűjtse a vizelet mintát egy tiszta száraz pohárba. Helyezze a nyíllal és jelzővonallal ellátott végét függőlegesen a vizeletmintába és várjon 10 másodpercet. Ne merítse a tesztcsíkot a vizeletbe a nyilakkal jelölt vonal fölé. Fektesse száraz tiszta felületre. Ezt követően 3 perc elteltével olvassa le az eredményt, 10 percen túl az eredmény már nem leolvasható.
  Amennyiben a teszt pozitív, úgy mihamarabb lépjen kapcsolatba orvosával.

  Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Ne tegye ki közvetlen napfénynek, nedvességnek vagy hőnek! Ne fagyassza le! A tasakot közvetlenül a teszt megkezdése elott bontsa ki.

  Gyermekektől elzárva tartandó! Csak külsőleg! A tesztcsík csak egyszer használható! Ne használja fel a tesztcsíkot a szavatossági ido lejárta után! Ne használja a tesztcsíkot, ha a tasak sérült, vagy nincs megfeleloen lezárva!

  szavatossági ideje: 2022. 01

  érzékenység: 25 mIU
 • Cikkszám
  005
  Tömeg
  13 g/db
Webáruház készítés