X-Epil terhességi teszt csík 2db
X-Epil terhességi teszt csík 2db
659 Ft

X-Epil terhességi teszt csík 2db

X-Epil terhességi teszt csík 2db
X-Epil terhességi teszt csík 2db

X-Epil terhességi gyorsteszt

 

A nap bármely szakaszában, csaknem 100% pontossággal adnak választ a kérdésre. A legbiztosabb eredményt mindig a reggeli vizeletből ismerhetjük meg, ugyanis ekkor van jelen a legkoncentráltabban a HCG-hormon. 2db terhességi gyorsteszt csík (külön tasakban), mely lehetőséget ad a teszt megismétlésére, akár azonnal akár néhány napon belül.

Raktáron
659 Ft
Egységár: 330 Ft/db
Részletek

X-Epil terhességi gyorsteszt 2db

Csaknem 100% pontossággal egy lépésben! Eredmény perceken belül! Nélkülözhetetlen mind a családtervezésben mind a nemkívánt terhesség korai kimutatásában.

- Higiénikus.
- Gyors, eredmény 5 perc alatt.
- Megbízható (csaknem 100%).
- Nap bármely szakaszában használható.
- A doboz tartalma 1 db terhességi gyorsteszt, vizeletgyűjtő műanyag tálka.
- Egyszeri használatra!

A teszt elvégzéséhez célszeru a reggeli első vizeletet használni. Gyűjtse a vizelet mintát egy tiszta száraz pohárba. Helyezze a nyíllal és jelzővonallal ellátott végét függőlegesen a vizeletmintába és várjon 10 másodpercet. Ne merítse a tesztcsíkot a vizeletbe a nyilakkal jelölt vonal fölé. Fektesse száraz tiszta felületre. Ezt követően 3 perc elteltével olvassa le az eredményt, 10 percen túl az eredmény már nem leolvasható.
Amennyiben a teszt pozitív, úgy mihamarabb lépjen kapcsolatba orvosával.

Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Ne tegye ki közvetlen napfénynek, nedvességnek vagy hőnek! Ne fagyassza le! A tasakot közvetlenül a teszt megkezdése elott bontsa ki.

Gyermekektől elzárva tartandó! Csak külsőleg! A tesztcsík csak egyszer használható! Ne használja fel a tesztcsíkot a szavatossági ido lejárta után! Ne használja a tesztcsíkot, ha a tasak sérült, vagy nincs megfeleloen lezárva!

szavatossági ideje: 2022. 01

érzékenység: 25 mIU

Adatok
gyártó
ALVEOLA KFT
Tömeg
13 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek