TOP termékek

Látogató számláló

0
1
9
1
3
9
1

 

 

EXPECT OVULÁCIÓS LH TESZTKÉSZLET 4X - 20 mIU/ml

EXPECT OVULÁCIÓS LH  TESZTKÉSZLET 4X - 20 mIU/ml
EXPECT OVULÁCIÓS LH TESZTKÉSZLET 4X - 20 mIU/ml
Termékleírás
Az ovulációs időszak meghatározására szolgáló tesztkészlet
Egyszerű, gyors és megbízható
Az LH hormonszint otthoni méréséhez
Tüszőrepedés időpontjának akár órára való meghatározása
A tudatos családtervezés fontos eszköze
Az Expect Ovulációs Tesztkészlet annak a megállapítására szolgál, hogy mikorra valószínűsíthető az ovuláció, vagyis a peteérés. Az LH hormon emelkedésének nyomon követése azért nagyon fontos, mert ilyenkor van a legnagyobb az esély a fogantatásra. Ezért az ovulációs tesztek a tudatos családtervezéshez nyújtanak segítséget a gyermekre vágyó pároknak, mivel megjósolják a peteérés várható idejét. Az ovulációs teszt használatával jelentősen növelhető a teherbeesés valószínűsége, tervezhető az együttlét jó időzítése, ideális időpontja. Az Expect Ovulációs Tesztkészlet használata egyszerű, gyors és megbízható. Míg rendszeres ciklus esetén a naptár módszerrel is nagyjából megjósolható a peteérés várható ideje, addig rendszertelen havi ciklus esetén nagyon nehéz ezt meghatározni. Az ovulációs tesztek használata olyan gyermeket tervező nőknek ajánlott, akik szeretnének mindent megtenni azért, hogy minél nagyobb eséllyel egészséges gyermekük szülessen

érzékenység 20 mIU/ml
Bővebben
Raktáron
1 399 Ft
Egységár: 350 Ft/db
Részletek
Tárolási információk
Száraz, hűvös helyen, 25°C alatt tárolandó.

Használati információk
A tesztcsík mintavételi része közvetlenül az összegyűjtött vizeletmintába mártandó. Kérjük, olvassa el a dobozban lévő használati utasítást.

Figyelmeztetések
Mindegyik teszt egyszer használatos. A teszt fehér védőcsomagolását csak a vizsgálat megkezdése előtt bontsa ki.! Ne használjon lejárt határidős tesztet! Csak külső használatra!
Adatok
gyártó
Shanghai Chemtron Biotech Co.,Ltd
Tömeg
120 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek