EXPECT OVULÁCIÓS LH  TESZTKÉSZLET 4X - 20 mIU/ml
EXPECT OVULÁCIÓS LH TESZTKÉSZLET 4X - 20 mIU/ml
1 399 Ft

EXPECT OVULÁCIÓS LH TESZTKÉSZLET 4X - 20 mIU/ml

expect® LH ovulációs tesztkészlet

Az ovulációs időszak meghatározására szolgáló tesztkészlet.

  • egyszerű
  • gyors
  • megbízható

Az ovulációs tesztek a tudatos családtervezéshez nyújtanak segítséget a gyermekre vágyó pároknak, mivel megjósolják a peteérés várható idejét. A doboz tartalma 4 db ovulációs teszt + magyar nyelvű használati útmutató.

Érzékenység: 20 mIU

AZ OVULÁCIÓS TESZTRŐL

Az ovulációs, más néven termékenységi tesztek segítenek meghatározni a fogantatás legkedvezőbb időszakát. Amikor a szervezetben ugrásszerűen megnövekszik az LH (sárgatestserkentő) hormon, a tüszőrepedést követően az érett petesejt a petevezetékbe vándorol.

Az ovulációs tesztek egymást követő naponkénti használatával nyomon lehet követni az LH hormon szintjének alakulását. A teszteken az LH szint emelkedését egyre erősödő vonal jelzi. A megtermékenyítés legalkalmasabb időszaka az LH hormon szintjének tetőzését követő egy-két nap.

Az expect LH ovulációs tesztek 99%-ot meghaladó pontossággal mutatják ki az LH hormon szintjét. A vizsgálatot otthona biztonságában végezheti el.

  • Recept nélkül kapható
  • Használata egyszerű, higiénikus
  • Gyors, megbízható
Raktáron
1 399 Ft
Egységár: 350 Ft/db
Részletek

Tárolási információk
Száraz, hűvös helyen, 25°C alatt tárolandó.

Használati információk
A tesztcsík mintavételi része közvetlenül az összegyűjtött vizeletmintába mártandó. Kérjük, olvassa el a dobozban lévő használati utasítást.

Figyelmeztetések
Mindegyik teszt egyszer használatos. A teszt fehér védőcsomagolását csak a vizsgálat megkezdése előtt bontsa ki.! Ne használjon lejárt határidős tesztet! Csak külső használatra!

Adatok
gyártó
Shanghai Chemtron Biotech Co.,Ltd
Tömeg
120 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek