Trimeszter Várandósvitamin

Főkategória >Trimeszter Várandósvitamin

Sorrend:

ÚJ
ÚJ
Trimeszter 1
Ajánljuk a babát tervezőknek már a felkészítési időszakban, hogy szervezetük és annak raktárkészlete a lehető legjobban fel legyen töltve a szervezet építőköveivel - ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és a vitaminokkal, valamint azoknak akik már babát várnak, egészen a várandósság első 12 hétében, azaz első trimeszterében.


5 990 Ft
Trimeszter 1 Jód nélkül
Ajánljuk a babát tervezőknek és babát már váróknak a felkészítési időszakban és a várandóság első 12 hetében, trimeszterében. A Trimeszter 1Jód nélküli változatát kifejezetten ajánljuk pajzsmirigy problémával küzdő nőknek, akiket endokrinológusok és kezelő orvosuk eltiltott a plusz jód bevitelétől! Napi adagja 2 tabletta!

Figyelem! Ajánlott a tervezett várandósság előtt, már a felkészítési időszakban is a Trimeszter 1 tabletta fogyasztása a magas folsav tar...
5 990 Ft
Trimeszter 2
A VÁRANDÓSSÁG MÁSODIK SZAKASZÁRA, azaz trimeszterére

A 12. hét végétől a 28. hétig tartó időszakot öleli át. Csodálatos benne a 16-18. hét: az anya ekkor már kezdi érezni a magzat mozgását. A belső szervek már kialakultak. Az intenzív növekedés jellemzi a magzatot, ezzel igényei is megnövekednek. Fontos a jó minőségű táplálkozás, mert ezek a baba szervezetének építőkövei. A terhesség félidejére a magzat kb. 16 cm hosszú.
5 990 Ft

Webáruház készítés