TOP termékek

Látogató számláló

0
1
9
1
4
0
2

 

 

VITEX Barátcserje 400 mg Kapszula 60 db

VITEX Barátcserje 400 mg Kapszula 60 db
VITEX Barátcserje 400 mg Kapszula 60 db
Vitex barátcserje 400mg kapszula 60db

A barátcserje növény természetes tulajdonságainál fogva jótékony hatással lehet a menstruációs ciklusra.

60 db-os kapszula; Vitex termék a menstruáció előtt jelentkező fájdalmak, hangulatingadozások csökkentésére.

A barátcserje-kivonat nem tartalmaz hormont! Hozzájárulhat: a menstruációs görcsök enyhítésére, a menstruáció előtt jelentkező fájdalmak, hangulatingadozások csökkentésére, a hormonális egyensúly természetes visszaállítására. A kutatások kimutatták, hogy ez az általános hormon-egyensúlyozó tulajdonsága az esetlegesen alacsony progeszteron-szintet is normalizálhatja. Az alacsony progeszteron szintén okozhat premenstruációs tüneteket és fogantatási nehézségeket.
Bővebben
Raktáron
3 549 Ft
Egységár: 59 Ft/db
Részletek
A Vitex barátcserje kapszula hormonmentes megoldást kínál mindazok számára, akiknek gondjaik adódnak a menstruációval. A hormonális egyensúly megteremtése minden nő számára fontos. Nem csupán a gyermekáldás érdekében lényeges ez, hanem a rendszeres, kevésbé fájdalmas menstruáció apropóján is. A készítmény szedése jótékony hatással van az esetlegesen alacsony progeszteron-szintre, mely probléma napjainkban egyre több nőt érint.Az alacsony progeszteronszintről fontos tudni, hogy premenstruációs tünetekkel, fájdalmakkal és fogantatási problémákkal járhat együtt. Korántsem mindegy tehát, hogy milyen módon sikerül ezeknek elejét venni. A hormonmentesség e téren is a leginkább természetes választásnak bizonyul. A barátcserje lila színű virágzattal rendelkező növény, és a természetes gyógymódok kedvelőinek körében már évszázadok óta ismert és eredményesen alkalmazott alapanyag.A menstruáció a női lét természetes velejárója, ám a fájdalmak és a görcsök nem kell, hogy azok legyenek. A tapasztalatok szerint a nők nagy része átélt már élete során olyan fájdalmas vérzést, amely a mindennapi feladatok elvégzését is megnehezítették. A genetika, az életmód, és természetesen a szervezetben uralkodó hormonális viszonyok egyaránt hatással vannak arra, hogy nőként miként éljük meg azokat a bizonyos piros napokat. Nem csak ekkor szembesülhetünk azonban problémákkal, hanem már az azokat megelőző időszakban is.Vitex barátcserje hatóanyagainak eredménye


A készítményben megtalálható hatóanyagok enyhítik a menstruációs görcsöket, segítenek a hormonális egyensúly visszaállításában, és a premenstruációs tünetek megelőzésében is. Sok nő átéli a ciklus során a hangulatingadozásokat és a már előre jelentkező fájdalmakat. Ezek megelőzésében is nagy segítséget jelenthet a Vitex barátcserje kapszula. A természet patikáját érdemes akkor is segítségül hívni, ha a nőiség ilyen formájú megnyilvánulásáról van szó.Fontos tudni, hogy a készítmény fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet, annak érdekében viszont kitűnő választásnak bizonyul, ha természetes módon szeretné a hormonális egyensúlyt visszanyerni, és így akár a régóta várt gyermekáldást is elérni. Felejtse el a menstruációs görcs kínzó érzését, és élje meg nőiségét anélkül, hogy akár hetekig tartó fájdalmakkal és ebből fakadó teljesítménycsökkenéssel járna együtt az.

Adatok
gyártó
Krauterhaus Sanct Bernhard KG
Tömeg
59 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek