VITEX Barátcserje 400 mg Kapszula 60 db
VITEX Barátcserje 400 mg Kapszula 60 db
3 549 Ft

VITEX Barátcserje 400 mg Kapszula 60 db

Vitex barátcserje 400mg kapszula 60db

A barátcserje növény természetes tulajdonságainál fogva jótékony hatással lehet a menstruációs ciklusra.

60 db-os kapszula; Vitex termék a menstruáció előtt jelentkező fájdalmak, hangulatingadozások csökkentésére.

A barátcserje-kivonat nem tartalmaz hormont!

Hozzájárulhat: a menstruációs görcsök enyhítésére, a menstruáció előtt jelentkező fájdalmak, hangulatingadozások csökkentésére, a hormonális egyensúly természetes visszaállítására. A kutatások kimutatták, hogy ez az általános hormon-egyensúlyozó tulajdonsága az esetlegesen alacsony progeszteron-szintet is normalizálhatja. Az alacsony progeszteron szintén okozhat premenstruációs tüneteket és fogantatási nehézségeket.

Raktáron
3 549 Ft
Egységár: 59 Ft/db
Részletek

A Vitex barátcserje kapszula hormonmentes megoldást kínál mindazok számára, akiknek gondjaik adódnak a menstruációval. A hormonális egyensúly megteremtése minden nő számára fontos. Nem csupán a gyermekáldás érdekében lényeges ez, hanem a rendszeres, kevésbé fájdalmas menstruáció apropóján is. A készítmény szedése jótékony hatással van az esetlegesen alacsony progeszteron-szintre, mely probléma napjainkban egyre több nőt érint.

Az alacsony progeszteronszintről fontos tudni, hogy premenstruációs tünetekkel, fájdalmakkal és fogantatási problémákkal járhat együtt. Korántsem mindegy tehát, hogy milyen módon sikerül ezeknek elejét venni. A hormonmentesség e téren is a leginkább természetes választásnak bizonyul. A barátcserje lila színű virágzattal rendelkező növény, és a természetes gyógymódok kedvelőinek körében már évszázadok óta ismert és eredményesen alkalmazott alapanyag.


A menstruáció a női lét természetes velejárója, ám a fájdalmak és a görcsök nem kell, hogy azok legyenek. A tapasztalatok szerint a nők nagy része átélt már élete során olyan fájdalmas vérzést, amely a mindennapi feladatok elvégzését is megnehezítették. A genetika, az életmód, és természetesen a szervezetben uralkodó hormonális viszonyok egyaránt hatással vannak arra, hogy nőként miként éljük meg azokat a bizonyos piros napokat. Nem csak ekkor szembesülhetünk azonban problémákkal, hanem már az azokat megelőző időszakban is.

Vitex barátcserje hatóanyagainak eredménye:

A készítményben megtalálható hatóanyagok enyhítik a menstruációs görcsöket, segítenek a hormonális egyensúly visszaállításában, és a premenstruációs tünetek megelőzésében is. Sok nő átéli a ciklus során a hangulatingadozásokat és a már előre jelentkező fájdalmakat. Ezek megelőzésében is nagy segítséget jelenthet a Vitex barátcserje kapszula. A természet patikáját érdemes akkor is segítségül hívni, ha a nőiség ilyen formájú megnyilvánulásáról van szó.


Fontos tudni, hogy a készítmény fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet, annak érdekében viszont kitűnő választásnak bizonyul, ha természetes módon szeretné a hormonális egyensúlyt visszanyerni, és így akár a régóta várt gyermekáldást is elérni. Felejtse el a menstruációs görcs kínzó érzését, és élje meg nőiségét anélkül, hogy akár hetekig tartó fájdalmakkal és ebből fakadó teljesítménycsökkenéssel járna együtt az.

Adatok
gyártó
Krauterhaus Sanct Bernhard KG
Tömeg
59 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek