Termék részletek


GERATHERM BASAL ANALÓG OVULÁCIÓS HŐMÉRŐ

-9%
ÚJ
GERATHERM BASAL ANALÓG OVULÁCIÓS HŐMÉRŐ
 • GERATHERM BASAL ANALÓG OVULÁCIÓS HŐMÉRŐ
 • GERATHERM BASAL ANALÓG OVULÁCIÓS HŐMÉRŐ
6 590 Ft
Akció: 5 999 Ft
Kezdete: 2021.03.20   A készlet erejéig!
Analóg ovulációs / bazális (ébredéskori) hőmérő a ciklus figyelemmel kíséréséhez.

Analóg maximumhőmérő, ami nem tartalmaz higanyt. A hőmérőben lévő folyadék a Galinstan nevű folyékony fémötvözet, ami a környezetbe kerülve sem okoz kárt.

Az ovuláció, azaz tüszőrepedés hőmérséklet emelkedéssel jár, amit érdemes figyelni családtervezés esetén. A reggeli (ébredési) hőmérséklet rendszeres mérésével nyomon követhető, ahogy a termékeny időszakban a hőmérséklet fokozatosan emelkedik, peteéréskor eléri a legmagasabb értéket, majd ugyanilyen fokozatosan visszaáll az eredeti állapotba. A mérés alapja nem a hőmérsékleti értékek magassága, hanem az emelkedés mértéke.

Mikor és hol érdemes a testhőmérsékletet mérni?

Minden reggel ugyanabban az időben, étkezés előtt mérje meg testhőmérsékletét, mielőtt felkelne. Mérés előtt kerülje a test fizikai erőltetését. Nem megfelelő alvásidő esetében (minimum 5-6 óra) ne jegyezzen fel mérési eredményt, hagyja ki a mérést. Mindig ugyanazt a mérési módszert válassza (orális, vaginális vagy rektális), cikluson belül ne változtasson a mérési módszeren! A mérés eredményét jegyezze fel a mellékelt táblázatba. Feltűnően eltérő adatok vagy cikluszavarok esetén keresse fel orvosát.

 • Cikkszám
  ger06
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  20 g/db
Webáruház készítés