Easy Touch GU vércukormérő és húgysav mérő készülék 1db
Easy Touch GU vércukormérő és húgysav mérő készülék 1db
7 990 Ft

Easy Touch GU vércukormérő és húgysav mérő készülék 1db

Easy Touch GU vércukormérő és húgysav mérő készülék 1db részletes leírása

A Wellmed Easy Touch GU vércukormérő és hugysav mérő funkcióval rendelkező, ellenőrző rendszer tökéletesen alkalmas könnyen kezelhetősége miatt otthoni használatra.

1 db vércukormérő; Wellmed termék vércukor, és húgysavszint méréshez.

Raktáron
7 990 Ft
Egységár: 7 990 Ft/db
Részletek

Ujjbegyből vett, friss kapilláris teljes vérből mér. Elektróda alapú bio szenzoros technikával működő vércukormérő és húgysav mérő eszköz. Az Easy Touch vércukormérő és hugysavmérő készülékről: a vércukorszint eredményt 10 másodperc, a húgysav szintet 20 másodperc alatt kimutatja. A vércukormérő, húgysav szint mérő készüléket a hozzá tartozó tesztcsíkkal lehet csak használni. Két mértékegységben (mmol/l, mg/dl) képes megadni az eredményt, nagyon könnyen kiválasztható a kívánt mértékegység. Magyarországon a mmol/l egység használatos. A vérminta mennyisége vércukormérés és húgysavmérés esetében is 4 mikroliter.

A vércukor és húgysav mérő jellemzői: Nagyméretű LCD kijelző. Egyszerű vércukorszint mérés, húgysav szint mérés. Önműködő be és kikapcsolás. Nem gombelemekkel működik! A vércukormérő működtetéséhez 2 db mikro ceruzaelem szükséges. Mérje könnyen vércukor, húgysav értékeit otthon, hogy a köszvény, a cukorbetegség szövődményei csökkenjenek. A húgysav és vércukorszint mérési idő: vércukor szintet méri: 10 mp alatt. Húgysav szintet méri: 20 mp alatt. Memóriás vércukormérő készülék: 200 vércukorszint és 100 húgysav mérési adatát tárolja el. Minden tesztcsík doboza tartalmaz chip-kártyát!

A doboz tartalma: Wellmed EasyTouch GU mérő készülék, ellenőrző kártya, használati utasítás, állítható ujjszúró lándzsa, hordtáska, elem, 25 db egyszerhasználatos tű, 10 db vércukor tesztcsík, 10 db húgysav tesztcsík.

Adatok
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Rajongó
2023.04.25
Tényleg szuper! A leírása mindenki számára érthetően van leírva,de képes illusztrácio is van hozzá. Praktikus táska is jar hozzá ami a könnyű tárolast és az utaztahatóságát segíti.
Kiegészítő termékek