CIKATRIDINA HÜVELYKÚP 10 DB
CIKATRIDINA HÜVELYKÚP 10 DB
4 460 Ft

CIKATRIDINA HÜVELYKÚP 10 DB

A hüvelyhám sorvadása vagy szöveti károsodása esetén a helyreállító mechanizmusok kiegészítő kezelésére.

A készítmény serkenti a szövetgyógyulást szülés után, nőgyógyászati műtétet követően, kemo- vagy sugárterápia által okozott szövetkárosodás és az ösztrogénhiány következtében kialakuló hüvelyszárazság esetén.

A CIKATRIDINA hüvelykúp hatása a benne lévő mukopoliszacharidnak, a hialuronsavnak köszönhető, ami a szervezet számos szövetében is nagy mennyiségben található meg. A hialuronsav a szövetek szerkezetét erősíti, így a szövet tónusát, tápanyagellátását és rugalmasságát javítja. Számos klinikai vizsgálat bizonyította, hogy a hialuronsav képes felgyorsítani és javítani az újrahámosodás és a szövet-helyreállítás folyamatát.

Raktáron
4 460 Ft
Egységár: 446 Ft/Db
Részletek

MIKOR NEM ALKALMAZHATÓ A KÉSZÍTMÉNY?

Ne alkalmazza a készítmény valamely összetevőjével szemben fennálló egyéni túlérzékenység esetén. Terhesség és szoptatás Ilyen esetekben feltétlenül beszéljen kezelőorvosával. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Különleges óvintézkedések nem szükségesek.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gondosan olvassa el a dobozban található használati útmutatót, mert a felhasználó számára fontos adatokat tartalmaz. A készítmény vény nélkül rendelhető orvostechnikai eszköz. A maximális hatékonyság érdekében azonban a feltüntetett javallatoknak megfelelően kell alkalmazni. • Tartsa meg a használati útmutatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet. • További információért vagy tanácsért forduljon orvosához és/vagy gyógyszerészéhez. • Forduljon orvosához, ha tünetei idővel nem enyhülnek.

KÖLCSÖNHATÁSOK MÁS KÉSZÍTMÉNYEKKEL A CIKATRIDINA hüvelykúp más készítményekkel való kölcsönhatásai nem ismertek, ezért javasoljuk, hogy beszéljen orvosával, mielőtt a hüvelykúpot más hüvelyi készítménnyel – orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel – együtt alkalmazza.

HOGYAN KELL ALKALMAZNI A CIKATRIDINA HÜVELYKÚPOT?

Vegye ki a kúpot a fóliacsomagolásból a két előre kialakított szárny széthúzásával, és helyezze be mélyen a hüvelybe. Mosson kezet az orvostechnikai eszköz alkalmazása előtt és után.

ÖSSZETÉTEL: 
Nátrium-hialuronát, centella asiatica, körömvirág, aloe vera, teafa, szemiszintetikus gliceridek, BHT.

Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek