50 db Ovulációs teszt 10 mIU (PURBAY) + Ajándék X-Epil Terhességi tesztcsík 1X

-5%
ÚJ
50 db Ovulációs teszt 10 mIU (PURBAY) +  Ajándék X-Epil Terhességi tesztcsík 1X
5 749 Ft
5 450 Ft
Kezdete: 2022.01.21   A készlet erejéig!

Csomag Tartalma:

50 db Ovulációs Tesztcsík - extra érzékeny mIU


AJÁNDÉK:


nyomtatott Ovulációs táblázat
X-epil Terhességi tesztcsík 1X

ONE STEP LH OVULATION TEST
EGYLÉPÉSES LH OVULÁCIÓS TESZTCSÍK
PURBAY


érzékenység : 10 mIU/ml (EXTRA ÉRZÉKENY)

szavatosság: 2024.06
Gyártó: Qingdao AIBO Diagnostic CO.,Ltd
OGYÉI nyilvántartási szám: HU/CA01/67304/21

OGYÉI hatósági bizonyítványal rendelkező , önellenőrzésre szolgáló IVD eszköz.

Csomag tartalma
Részletek
Mit kell tudni az ovulációs (LH) tesztekről?

Az ovulációs tesztek a peteérés kimutatására szolgálnak. Megjelenésükben és használatukban nagyon hasonlítanak a terhességi tesztekre. A tüszőrepedés bekövetkezése előtt 24-48 órával a női szervezetben magasra szökik az LH hormon szintje. Ez a hormon indítja be a tüszőrepedést és magát a peteérést. Az ovulációs tesztek a magas hormonszintet megmutatva előre jelzik a várható peteérést.

 Egylépéses ovulációs tesztcsík (1 db)

 Kinek érdemes ovulációs tesztet használni?

1. Szabálytalan ciklus: Szabálytalan ciklus esetén az ovulációs tesztek használata segít a peteérés idejének meghatározásában, illetve annak eldöntésében, hogy történik-e a szervezetben a ciklus folyamán peteérés.

2. Teherbeesési problémák (pl. PCOS): A spermiumok élettartama kb. 72 óra, a petesejt élettartama a legújabb kutatások szerint csak 12-18 óra. A terhesség létrejöttéhez ezért nagyon fontos az együttlétek jó időzítése. Az ovulációs teszt használatával meghatározható az együttlét ideális időpontja, jelentősen növelve ezzel a teherbeesés esélyét.

3. Tudatos család- ill. babatervezés: Az ovulációs tesztek használata azonban minden olyan, gyermeket tervező nőnek ajánlott, aki szeretne mindent megtenni azért, hogy minél nagyobb eséllyel egészséges gyermeke szülessen. Az együttlét időzítése ugyanis nem csak teherbe esési problémák esetén fontos, hanem a vetélések, és magzati rendellenességek megelőzésében is szerepet játszhat. A nem jól időzített együttlét során ugyanis a túlérett, elöregedett petesejt is megtermékenyülhet, mely az előbb említett problémákhoz vezethet.

4.Terhesség korai kimutatása jósteszteléssel: Az ovulációs tesztek használatának van egy kevésbé ismert felhasználási területe is: a terhesség korai kimutatása. Az LH és a HCG hormon ugyanis szerkezetileg hasonló, a teszteken keresztreakciót mutathat. A terhesség megléte ezért még a menstruáció elmaradása előtt LH teszteléssel kimutatható lehet.

Csak otthoni in vitro diagnosztikai felhasználásra.
Adatok
Tömeg
250 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!