X-Epil Cukorpaszta 250ml
X-Epil Cukorpaszta 250ml
1 599 Ft

X-Epil Cukorpaszta 250ml

X-Epil Cukorpaszta 250ml
X-Epil Cukorpaszta 250ml

Hódolj a mindenmentes szőrtelenítési élménynek az X-Epil cukorpasztájával, mely természetes összetevőivel, bőrbarát módon alkalmas az arc és a test kíméletes és tartós szőrtelenítéséhez. A készítmény kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, melyek egyáltalán nem irritálják és terhelik meg a bőrt.

Raktáron
1 599 Ft
Egységár: 6,40 Ft/ml
Részletek

Hódolj a mindenmentes szőrtelenítési élménynek az X-Epil cukorpasztával, mely természetes összetevőivel, bőrbarát módon alkalmas az arc és a test nem kívánatos szőrszálainak a tartós és kíméletes eltávolításához.

Az igazi cukorból készülő és különféle vegyi anyagoktól mentes cukorpaszta kevésbé fájdalmassá és különösen hatékonnyá varázsolja a szőrtelenítés folyamatát. Használatával még a legkisebb szőrszálak is eltávolíthatóak. Használata nem terheli meg a bőrt, nem irritál és minimalizálja a hámsérülések kockázatát. A szőrszálakat egyben, azok törése nélkül húzza ki a szőrtüszőkből, így nem csak az eredmények válnak több hétig tartóssá, de a szőrbenövések kockázata is minimalizálható. Használhatod a test különféle területein, vagy akár az arcon is, eltávolíthatod papírral vagy kézzel is. A bőrön maradt felesleget pedig egyszerűen vízzel lemoshatod.

Miért válaszd az X-Epil cukorpasztát:

  • Természetes összetételének köszönhetően bőrbarát módon szőrteleníthetsz
  • Hypoallergén, nem okoz bőrirritációt
  • Használatával a szőrtelenítés folyamata kevésbé kellemetlen, mert csak a szőrhöz tapad, a bőrt nem veszi igénybe
  • Tartósabb, hiszen a szőrszálak egyben távolíthatóak el, kisebb eséllyel törnek a szőrtüszőbe
  • Minimális, vagy egyáltalán nincs szőrbenövés a használat után

Maximálisan bőrbarát formula:

  • 0% Parabén
  • 0% ásványi olaj
  • 0% szilikon olaj
  • 0% színezék

Használati útmutató:

A szőrszálak hosszúságának a szőrtelenítéshez legalább 3-4 mm-nek kell lennie.

  1. Melegítsd fel a pasztát!Meleg vízbe állítva 85 °C-on, zárt tégelyben melegítsd.Papírral történő szőrtelenítés esetén: 10-12 perc (tele tégely), 4-5 perc (fél tégely) időtartamig melegítsd.Kézzel történő szőrtelenítés esetén: 3-5 perc (tele tégely), 2-3 perc (fél tégely) időtartamig melegítsdMikrohullámú sütőben 800 Watt-on nyitott tégelyben melegítsd.Papírral történő szőrtelenítés esetén: 35 mp (tele tégely), 20 mp (fél tégely) időtartamig melegítsd.Kézzel történő szőrtelenítés esetén: 10 mp (tele tégely), 5-7 mp (fél tégely) időtartamig melegítsd. Használat előtt győződj meg arról, hogy a paszta nem túl forró-e!

  2.  Tisztítsd meg és zsírtalanítsd a kezelendő bőrfelületet. Használj hintőport a felesleges nedvesség felitatásához.

  3.  Vidd fel a pasztát és távolítsd azt el.
    Papírral történő szőrtelenítés esetén: szőrnövekedéssel ellentétes irányban, vékony rétegben kend fel a mézsűrűségű pasztát spatula segítségével. Simítsd rá a papírcsíkot, majd egy határozott mozdulattal tépd le a papírt a szőrszál növekedésével megegyező irányba. 

    Kézzel történő szőrtelenítés esetén: vegyél ki 2 diónyi mennyiséget a tégelyből. Ujjaid segítségével a szőrnövekedéssel ellentétes irányba egyenletesen oszlasd el a kézmeleg pasztát, és masszírozd a bőrre (a paszta ne legyen túl folyós). Határozott mozdulattal szőrnövekedésnek megegyezően húzd le a pasztát kézzel (45 fokos szögben).

  4. Befejezésként a ragacsos bőrfelületet mosd le langyos vízzel. A bőr nyugtatására használd az X-Epil Szőrtelenítés utáni nyugtató gélt. Szőrbenövések és bőrgyulladás kockázatának csökkentésére ajánlott az X-Epil SOS Szőrbenövést megelőző folyadék használata.
Adatok
gyártó
ALVEOLA KFT
Tömeg
305 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek