PRIMA férfi termékenység gyorsteszt 1db

ÚJ
PRIMA férfi termékenység gyorsteszt 1db
6 185 Ft
Termékenység teszt a spermium koncentráció vizsgálatára.

1 db gyorsteszt; PRIMA termék spermiumkoncentráció teszteléséhez
Részletek
A Férfi termékenység teszt az emberi ondó spermiumkoncentrációjának in vitro minőségi értékelésére szolgáló segédeszköz a férfi meddőség vizsgálatára / vagy a terhességi tervezés klinikai diagnosztizálásához amellyel megvizsgálható, hogy a spermium mennyisége eléri-e a fogamzáshoz szükséges koncentrációt.

A termék nagy vízelnyelésű és 0,5 µm-nél kisebb pórusméretű inert üvegszálas membránt használ a sperma szűrésére. A spermium sejtek a membrán első rétegének felületén csapdába esnek, és a festékoldattól megfestődnek. Minél sötétebb az A tesztfelület színe, annál nagyobb a sperma koncentrációja. Ha az A tesztfelület színe világosabb, mint a B referenciasáv standard színe, azt jelenti, hogy a sperma koncentrációja kevesebb, mint 15 millió / ml. Ha az A tesztfelület színe sötétebb, mint a B referenciasáv standard színe, azt jelenti, hogy a spermiumkoncentráció nagyobb, mint 15 millió / ml. A természetes fogamzáshoz minimálisan 15 millió/ml spermaszám szükséges. Ez a teszt az emberi sperma sperma koncentrációjának in vitro minőségi értékelésére szolgál. Lényegében ez azt jelenti, hogy a teszt meghatározza, hogy a spermiumok száma megfelelő-e ahhoz, hogy természetes módon megtürténjen a megtermékenyítés. Az alacsony spermiumkoncentráció esetén a teherbeesés esélye csökken. Javasoljuk, hogy keresse fel orvosát, aki tanácsot adhat a sperma koncentrációjának javítására.

A VIZSGÁLATI EREDMÉNYEK ALAPJÁN NEM LEHET GYERMEKEM? A spermiumkoncentráció mérése a számos spermaelemzés egyik tesztje. Vannak más tényezők is, amelyeket figyelembe kell venni, például a spermiumok mozgékonyságát. Ezért az ilyen esetekben konzultáljon orvosával.

MI LEHET MÉG AZ OKA A ROSSZ VIZSGÁLATI EREDMÉNYNEK? Bármelyik hiba a mintavételtől kezdve az önmegtartüztatás elhagyásától ( 3-7 nap ) hibás vizsgálati eredményeket eredményezhet.

MENNYIRE PONTOS A TESZ EREDMÉNYE? A teszt nagyon pontos. Az értékelési jelentések 99% -ot meghaladó egyezőségi arányt mutatnak (95%: 97,0-99,9%) referenciamódszerekkel.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Adatok
Tömeg
200 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!