Easy Touch vércukorszint mérő tesztcsík 25db
Easy Touch vércukorszint mérő tesztcsík 25db
2 479 Ft

Easy Touch vércukorszint mérő tesztcsík 25db

A vércukor tesztcsík a Wellmed EasyTouch GU, GC és GCU vércukormérő készülékhez használható. A cukorbetegség kialakulására hajlamosító tényezők örökletes hajlam, elhízás, mozgáshiány fennállása esetén ajánlott a rendszeres vércukor ellenőrzés, akár otthon is vércukormérők segítségével.

Raktáron
2 479 Ft
Egységár: 99 Ft/db
Részletek

Easy Touch vércukorszint mérő tesztcsík 25db részletes leírása

A vércukor tesztcsík a Wellmed EasyTouch GU, GC és GCU vércukormérő készülékhez használható.

25 db-os tesztcsík; Wellmed termék a vércukorszint otthoni ellenőrzéséhez.

A vércukor tesztcsík használatáról: otthon is könnyen elvégezhető vércukormérés lehetőséget biztosítanak a gyártáskor reagenssel átitatott, kalibrált vércukormérő tesztcsíkok. A vércukor tesztcsíkot a készülék "tesztcsík nyílásába" helyezve automatikusan bekapcsolja a vércukormérő műszert. A vércseppet a "mintavételi zónához"érintve a vércukor tesztcsík magába szívja, ezután rögtön elindul a vércukor mérés. Kódkulcs mellékelve mindegyik dobozhoz, mely a vércukormérő készülék kalibrálását és a tesztcsík típusának felismerését automatikussá teszi.

A Wellmed EasyTouch vércukormérő készülékhez használatos tesztcsíkok színkóddal vannak ellátva a könnyebb felismerhetőség érdekében, a vércukor tesztcsík zöld. Kiszerelés: 25 db vércukor tesztcsík a dobozban. A cukorbetegség kialakulására hajlamosító tényezők örökletes hajlam, elhízás, mozgáshiány fennállása esetén ajánlott a rendszeres vércukor ellenőrzés, akár otthon is vércukormérők segítségével. Ellenőrizze vércukorszintjét, családja egészségét! Vércukormérés könnyedén, otthon, vércukormérő készülékkel.

Adatok
Tömeg
25 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek