Termék részletek


Predictor Early Terhességi teszt 10 mIU/ml

-9%
Predictor Early Terhességi teszt 10 mIU/ml
 • Predictor Early Terhességi teszt 10 mIU/ml
1 399 Ft
Akció: 1 269 Ft
Kezdete: 2021.04.10   Vége: 2021.04.30

Predictor Early Terhességi teszt 

 • HOGYAN MŰKÖDIK A PREDICTOR® EARLY?

  A Predictor® EARLY a terhes nők vizeletében jelen lévő terhességi hormon, a human chorion gonadotropin (HCG) szintjét méri

  A normál, nem terhes hCG szint 5 mIU/ml alatt van. A Predictor® EARLY a vizeletben lévő 10mIU/ml és fölötti hCG koncentrációt mutat ki 99.9%-os pontossággal. A tesztet a magas érzékenységének köszönhetően az esedékes menstruáció előtti 6. napon el lehet végezni

  A HCG szint minden nőnél egyénileg változó. Az alábbi klinikai vizsgálatokra épülő táblázat megerősíti, hogy a terhes nők 90%-ának hCG szintje 10 mlU/ml vagy afölötti az esedékes menstruáció előtti 6. napon.

  MIK AZ ELŐNYEI?

  A terhességet 6 nappal a menzesz kimaradása előtt kimutatja. Önmagában 99% feletti pontosságú, ha a HCG szint 10 mNE/ml vagy magasabb a nő vizeletében. Egyértelmű eredmény és könnyű használat.

  MIKOR HASZNÁLJAM?
  A Predictor® EARLY a menzesz kimaradása előtt 6 nappal használható. Túl korán végzett teszt esetén lehetséges, hogy már terhes vagy, de még nincs elég HCG, amit a teszt kimutathat. Ha negatív eredményt kapsz és még mindig úgy érzed, hogy terhes lehetsz, akkor a menzesz kimaradásának napjához közelebbi időpontban ismételd meg a tesztet.

 • Cikkszám
  003
  Tömeg
  25 g/db
Webáruház készítés