Termék részletek


PURBAY Ovulációs (LH) Teszt 10 mIU - EXTRA érzékeny/AKCIÓ! 20 db mellé AJÁNDÉK+1db terhességi teszt

-6%
ÚJ
PURBAY Ovulációs (LH) Teszt 10 mIU - EXTRA érzékeny/AKCIÓ! 20 db mellé AJÁNDÉK+1db terhességi teszt
 • PURBAY Ovulációs (LH) Teszt 10 mIU - EXTRA érzékeny/AKCIÓ! 20 db mellé AJÁNDÉK+1db terhességi teszt
90 Ft
Akció: 85 Ft
Kezdete: 2020.10.02   Vége: 2020.10.31
Nincs raktáron
Mit kell tudni az ovulációs (LH) tesztekről?

Az ovulációs tesztek a peteérés kimutatására szolgálnak. Megjelenésükben és használatukban nagyon hasonlítanak a terhességi tesztekre. A tüszőrepedés bekövetkezése előtt 24-48 órával a női szervezetben magasra szökik az LH hormon szintje. Ez a hormon indítja be a tüszőrepedést és magát a peteérést. Az ovulációs tesztek a magas hormonszintet megmutatva előre jelzik a várható peteérést.

Egylépéses ovulációs tesztcsík (1 db)
Érzékenység: 10 mIU
szavatossági idő: 2022.12.09

Kinek érdemes ovulációs tesztet használni?

1. Szabálytalan ciklus: Szabálytalan ciklus esetén az ovulációs tesztek használata segít a peteérés idejének meghatározásában, illetve annak eldöntésében, hogy történik-e a szervezetben a ciklus folyamán peteérés.

2. Teherbeesési problémák (pl. PCOS): A spermiumok élettartama kb. 72 óra, a petesejt élettartama a legújabb kutatások szerint csak 12-18 óra. A terhesség létrejöttéhez ezért nagyon fontos az együttlétek jó időzítése. Az ovulációs teszt használatával meghatározható az együttlét ideális időpontja, jelentősen növelve ezzel a teherbeesés esélyét.

3. Tudatos család- ill. babatervezés: Az ovulációs tesztek használata azonban minden olyan, gyermeket tervező nőnek ajánlott, aki szeretne mindent megtenni azért, hogy minél nagyobb eséllyel egészséges gyermeke szülessen. Az együttlét időzítése ugyanis nem csak teherbe esési problémák esetén fontos, hanem a vetélések, és magzati rendellenességek megelőzésében is szerepet játszhat. A nem jól időzített együttlét során ugyanis a túlérett, elöregedett petesejt is megtermékenyülhet, mely az előbb említett problémákhoz vezethet.

4.Terhesség korai kimutatása jósteszteléssel: Az ovulációs tesztek használatának van egy kevésbé ismert felhasználási területe is: a terhesség korai kimutatása. Az LH és a HCG hormon ugyanis szerkezetileg hasonló, a teszteken keresztreakciót mutathat. A terhesség megléte ezért még a menstruáció elmaradása előtt LH teszteléssel kimutatható lehet.
 • Cikkszám
  LH14
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  2 g/db
Webáruház készítés