TOP termékek

Látogató számláló

0
1
9
1
3
9
1

 

 

LILY TERHESSÉGI TESZT 2X

LILY TERHESSÉGI TESZT 2X
LILY TERHESSÉGI TESZT 2X
A csíkteszt működési elve és érzékenysége megegyezik a drágább kivitelű kazettás és vizeletsugaras tesztekével. A gyorsteszt kiváló, FDA -engedéllyel rendelkező amerikai alapanyagok felhasználásával készül.
Bővebben
Nincs raktáron
1 399 Ft
Egységár: 700 Ft/db
Nincs raktáron
Részletek
MI A LILY / LILY 2?
Termékünk bevezetésekor az a szándék vezetett bennünket, hogy igen előnyös áron, de a szokott igen megbízható magas minőségi színvonalon teljesítő terhességi teszthez juttassunk potenciálisan várandós hölgyeket. Tesztünk csíkteszt, melynek működési elve és érzékenysége megegyezik a drágább kivitelű kazettás és vizeletsugaras tesztünkével egyaránt.

Gyorstesztjeinket kiváló alapanyagok felhasználásával Magyarországon gyártjuk, így a tesztelés eredményében Ön maradéktalanul megbízhat. Termékünk ideális választás azoknak, akiknek céljuk a családalapítás, így gyakran használnak terhességi tesztet.

Az alábbiakban néhány a terhességgel és a teszttel kapcsolatban leggyakrabban megfogalmazott kérdést és válaszokat találja, kérjük olvassa el figyelmesen:

HOGYAN MŰKÖDIK A LILY TERHESSÉGI TESZT?
Terhesség esetén a szervezet egy úgynevezett hCG (human choriogonadotropin) nevű hormont kezd termelni. A LILY terhességi teszt segítségével ez a hormon mutatható ki a vizeletből.

MILYEN KORÁN HASZNÁLHATOM A LILY TERHESSÉGI TESZTET?
A LILY terhességi teszt igen érzékeny, így a terhesség már az elmaradt menstruáció első napján kimutatható.

MIKOR KELL ELVÉGEZNEM A TESZTET?
Mivel a LILY terhességi teszt igen érzékeny, a nap bármely időpontjában használható.

MILYEN MÉRTÉKBEN BÍZHATOK MEG A LILY TERHESSÉGI TESZT ÁLTAL MUTATOTT EREDMÉNYBEN?
Amennyiben a teszt elvégzése során a használati útmutató szerint járt el, Ön tökéletesen megbízhat a LILY terhességi teszt által mutatott eredményben. Ha a teszt eredménye mégsem felel meg elvárásainak, kérjük forduljon kezelőorvosához.

BEFOLYÁSOLHATJA-E ALKOHOL, VAGY EGYÉB GYÓGYSZER A TESZT EREDMÉNYÉT?
Az alkohol nem befolyásolja a teszt eredményét. Csak a hCG hormon tartalmú gyógyszerek befolyásolhatják a teszt eredményét. Ilyen esetben a legmegfelelőbb időt a kezelőorvosával együtt határozza meg.

MENNYI IDEIG MARAD A TESZT EREDMÉNYE LÁTHATÓ?
A teszt eredménye több óráig is változatlan marad.

MIT KELL TENNEM HA NEM VAGYOK BIZTOS A TESZT EREDMÉNYÉBEN?
Konzultáljon kezelőorvosával.

szav. idő: 2023.05
Adatok
gyártó
Unicorp Biotech Kft
Tömeg
200 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek